Horoscop 11-17 iunie

pietricica turism

Eclipsele ne ajută să evoluăm la următorul nivel de înțelepciune și maturitate. De asemenea, aceste fenomene astrologice au un mod deosebit de a „preda” oamenilor că sunt mai puternici în forul lor interior decât au conștientizat până acum.

 

Berbec

Jupiter și Pluton se întâlnesc pentru a doua oară în acest an la 29 iunie. Prima dată a fost 4 aprilie, ultima va fi 12 noiembrie. Ambele sunt retrograde, deci influența lor este slabă, dar proiectează asupra nativilor din Berbec prosperitatea. Ofertele mari de bani ajung la nativi sub forma unei tranzacții sau prin fonduri guvernamentale care susțin economia (oferte mai mici). Jupiter și Pluton se deplasează în prezent prin Capricorn susținând Casa premiilor, a onorurilor și a realizărilor Berbecilor.

Taur

În prezent, Jupiter, Pluton, Saturn, Venus – și până la 17 iunie, Mercur – sunt retrograde. Iar din 22 iunie, Neptun își începe și el mișcarea retrogradă. Pot apărea întârzieri de tot felul. Taurii pot înregistra progrese dacă reiau anumite relații din trecut, dacă încearcă să deschidă acțiuni închise de mai mult timp, dar care la vremea lor erau profitabile pe toate planurile. Taurii pot reveni la proiecte arhivate din care să extragă ideile valoroase. Nativii îi pot suna pe foștii clienți și pe foștii furnizori, mai ales pe aceia care i-au susținut în afacerile lor.

Gemeni

Iunie este o lună importantă pentru nativii din Gemeni. În această lună, au loc două eclipse și una la începutul lunii iulie. Prima cade în Săgetător, în Casa parteneriatelor serioase și a căsătoriei. Este foarte important pentru Gemeni să-și mențină sănătatea în această perioadă. Veriga slabă a fizicului nativilor din Gemeni este plămânul.

Iar coronavirusul vizează chiar acest organ! Prudență, fără acte de eroism, fără cavalerisme ieftine și fără teoria că „virusul nu mă poate atinge”!

Rac

Mercur retrograd din 17 iunie și până la 12 iulie recomandă nativilor din Rac să semneze toate contractele, acordurile până la această dată. Fără promisiuni făcute altor persoane, mai ales cele care implică o perioadă lungă pentru realizare. De asemenea, Mercur se ocupă cu electronica. Este bine de cumpărat acum un laptop, un frigider sau o hotă, chiar dacă nu prea sunt bani. Dacă nu, achizițiile sigure de electronice pot fi făcute după 18 iulie.

Leu

De-a lungul lunii iunie, nativii din Leu trebuie să-și protejeze starea de sănătate. Altfel, nativii trebuie să fie mai amabili cu ceilalți, să poarte masca când merg la magazine, etc. Cele două eclipse din iunie, din 5 și din 21, pot provoca Leilor și stres. Iar stresul reduce imunitatea. Nativii să se alimenteze corect și să doarmă suficient. Nu trebuie să lipsească exercițiile fizice. Pentru a începe o afacere este bine ca nativii să apeleze la persoanele cu care au un trecut.

Fecioară

Cu Mercur retrograd între 17 iunie și 12 iulie nu e rost de semnat hârtii, de cumpărat electronice mici și mari, nici telefoane sau obiecte IT. Nu semnați hârtii, nu cumpărați un computer, un telefon inteligent sau alte produse electronice. Pentru nativii care au neapărat nevoie de așa ceva, este ultima strigare prin 11-12 iunie. Fecioarele aflate în căutarea unui nou loc de muncă sau care doresc să-și deschidă o afacere să caute printre vechii prieteni sau vechile cunoștințe persoanele cu care să colaboreze.

Balanță

Vecinii sunt categoriile existențiale influențate cel mai puternic de avalanșa de eclipse din iunie-iulie. Se recomandă nativilor să facă tot posibilul să evite confruntări, contraziceri cu cei care locuiesc alături de ei. Neptun stăpânește apa, așa că, dacă vecinul Balanțelor a făcut o inundație care îi afectează, să-și amintească că nu cel de deasupra este de vină. Marte este pe val, astfel că orice descărcare de energie este amplificată de „planeta războinică”. În iunie, cu cât dialogurile nativilor sunt mai armonioase, cu atât mai bine.

Scorpion

Marte și Neptun călătoresc împreună prin zodia Pești. Casa veniturilor câștigate este ușor perturbată de aceste planete.

Marte și Neptun se află în conflict cu Soarele și Venus în Gemeni, călătorind prin Casa banilor altor persoane. Această Casă reglementează creditele, împrumuturi, impozite și rambursări de impozite, comisioane, moșteniri, etc. Dacă cineva a încercat să ascundă informații financiare de Scorpioni, Marte și Neptun vor completa întregul tablou. Informațiile vor veni de la o terță persoană.

Săgetător

Eclipsele din iunie se află în conflict cu Neptun. Acest lucru ar putea declanșa ceva probleme legate de apa aflată pe proprietatea nativilor din Săgetător. Majoritatea polițelor de asigurare nu acoperă problemelor legate de apă, astfel că nativii vor trebui să găsească soluții pentru riscurile provocate de apă. Pentru Săgetători, perioada este plină de bani. Dintr-o multitudine de surse. Aceștia pot primi un comision, stimulente din  partea statului, o restituire de TVA, etc. Unii dintre nativi pot primi o moștenire sau un cadou valoros.

Capricorn

Astrele implică nativii din Capricorn în diferite interacțiuni cu personalul din locurile cu cele mai multe restricții: spital, casă de îngrijire, centru de reabilitare, azil sau o terapie fizică sau un centru de recuperare. Capricornii care au de gând să se opereze, să-și pilească dinții, să caute o rudă, o cunoștință care lucrează în acele instituții. Marte călătorește lângă Neptun și Neptun stăpânește gazele. Împreună pot crea o explozie. Aceste planete tranzitează Casa gândirii nativilor. Iar combinația gândire-explozie nu este prea recomandată nativilor din Capricorn.

Vărsător

Marte este cronometrul zodiacului. El decide unde va fi îndreptată atenția Vărsătorilor. Marte îi învață pe nativi cum să devină niște concurenți serioși și de temut. Mercur retrograd din 17 iunie îi obligă pe Vărsători să își dubleze eforturile până la această dată. Ei trebuie să finalizeze cât de multe proiecte pot până pe 17. Mercur este retrograd în Casa proiectelor zilnice a Vărsătorilor. Astfel că, rutinele îi pot împietri pe nativi, lucrurile se dezvoltă cu greu.

Pești

În luna iunie nativii din Pești pot aștepta puțin mai mult să primească banii pe care i-au împrumutat altora. Venus guvernează Casa banilor altor persoane, iar Venus este retrograd până la 24 iunie. Speranța apare după această dată, adică, nativii vor putea afirma că au flux de numerar. Salvarea apare de la tandemul Marte-Neptun. Aceste două planete se află în armonie cu Jupiter și Pluton toată luna. Jupiter și Pluton se află în Capricorn, aproape de Casa prieteniei și a comunității. Prietenii vor fi alături de nativii din Pești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.