Horoscop 25 iunie-1 iulie

pietricica turism

La 29 iunie, Jupiter și Pluton se întâlnesc. Întâlnirea rară dintre Jupiter și Pluton pare să aibă rol major în răspândirea virusului. Pluton este retrograd din 25 aprilie și va rămâne până în octombrie, iar Jupiter este retrograd din 14 mai și va rămâne până în septembrie. Aceste două planete vor fi puternice până la sfârșitul lunii septembrie și începutul lunii octombrie. Ceea ce poate conduce la încă o explozie de infectări. Chiar dacă economia mondială depune eforturi de relansare, pare că nu ține seama de faptul că sunt 6 planete aflate în mișcare retrogradă. Iar unele acțiuni de repornire a economiei vor avea efect invers.

Berbec

Marte  se mută în zodia Berbec pe 27-28 iunie și va rămâne acolo vreme de 6 luni. Toate se vor îmbunătăți pentru nativii din Berbec. De menționat că în perioada septembrie-noiembrie, Marte va fi retrograd și progresele vor fi mai lente atunci. Pluton și Jupiter se întâlnesc la 29 iunie ajutând nativii să toarne fundația vieții lor profesionale pentru următoarele decenii. Jupiter și Pluton se deplasează în prezent prin Capricorn, luminând Casa premiilor și realizărilor Berbecilor. Următoarea întâlnire dintre Jupiter și Pluton va avea loc prin 2033.

Taur

Marte părăsește zodia Pești pe 27 iunie și va intra în Berbec. Aici va călători timp de 6 luni. Marte luminează Casa singurătății, a izolării Taurilor. Posibil ca nativii să fie nevoiți să se interneze într-un spital sau să stea în apropierea unei rude care se va interna. Creativitatea nativilor nu are limite decât cele impuse de propria lor viață. Depășirea limitelor se face prin renunțarea la tot ceea ce este învechit. Chiar dacă este dureros sau creează panică. Jupiter și Pluton aduc forțe importante în sistemul solar, forțe care pot crea salturi în evoluție.

Gemeni

Punctul slab al corpului Gemenilor au fost dintotdeauna plămânii. Nativii să fie atenți la zonele unde noul coronavirus face victime. Venus este retrograd până în 24 iunie, deci începerea unei noi relații de iubire nu este acțiunea recomandată. Neptun se află deja în mișcare retrogradă până la 28 noiembrie, această planetă fiind guvernatoarea Casei onorurilor, a premiilor și realizărilor. Gemenii vor primi laude și vor duce la bun sfârșit proiectele pe care le derulează, dar cu încetinitorul. Este importantă adaptarea la noul ritm pentru a nu deveni foarte stresați.

Rac

La 27 iunie, Marte își începe vizita prin zodia Berbec, luminând Casa premiilor și realizărilor Racilor. Și acest lucru se va petrece timp de 6 luni. Putem spune că Racii sunt favoriții horoscopului în 2020. Racii care doresc să găsească un loc de muncă au de acum înainte forța astrelor de partea lor. Nativii care lucrează în advertising lansează proiecte de succes. Cei care se ocupă de vânzarea de imobiliare pot începe să-și etaleze proprietățile. Racii care sunt în căutarea unei locuințe au trei luni de partea lor.

Leu

Venus se află în mișcare directă, dar Jupiter, Saturn și Pluton sunt în prezent retrograde. Acest aspect îndeamnă pe nativii din Leu să se întoarcă la persoanele cu care au lucrat mai înainte. Asta dacă doresc să găsească un loc de muncă sau dacă doresc să obțină ceva bani din activități economice. Dezvoltarea de afaceri noi cu oameni noi nu este eficientă în aceastăperioadă pentru Lei. Nativii care sunt studenți și nu prea au experiență, să își calce pe mândrie și să ceară sfatul și ajutorul părinților.

Fecioară

Neptun se află în mișcare retrogradă până la sfârșit de noiembrie. Sunt șase planete acum care se află în mișcare retrogradă și care transmit mesajul scormonirii trecutului pentru a afla proiecte care pot fi reînviate. Acele lucruri care în trecut s-au împotmolit, pot deveni acum surse de câștig sau măcar motive de continuare a activității.

Întâlnirea dintre Jupiter și Pluton din 29 iunie se petrece în Casa iubirii adevărate a Fecioarelor. Este un aspect major care e petrece odată la peste 10 ani. Nativii se pot reîntâlni cu o fostă iubire. Se pare că mai există ceva flacără pe acolo.

Balanță

Întâlnirea lui Jupiter cu Pluton din 29-30 iunie indică de obicei prosperitate. Anul acesta, din cauza pandemiei, prosperitatea poate fi identificată cu susținerea economiilor prăbușite de către guverne. Ambele planete sunt retrograde și slabe. Balanțele care doresc un schimb de locuință au sfârșitul de lună de partea lor. Marte în Berbec aruncă asupra nativilor o serie de evenimente fericite. Aceștia își vor dezvolta afacerea, vor putea să-și găsească o nouă relație de iubire fără a renunța la cea veche. Cam riscant și imoral. Iar Venus este retrograd.

Scorpion

Marte își ia rămas bun de la zodia Pești, un loc în care a încurajat creativitatea nativilor și intră în Berbec. Energiile lui Marte încă mai au forță. Nativii din Scorpion pot încerca diverse arte. Se pare că cel mai bine se înțeleg cu scrisul în această perioadă. Jupiter și Pluton de la sfârșit de iunie declanșează slabe răbufniri de personalitate. Unii dintre nativi pot apuca calea pribegiei. Atenție la starea de pandemie! Conservatorismul, foarte urât de Scorpioni, poate fi considerat acum o atitudine sănătoasă.

Săgetător

Marte iese din Pești și din Casa de acasă a Săgetătorilor și se mută într-o zodie mai compatibilă cu cea a nativilor – Berbecul. Marte va călători prin Berbec vreme de șase luni, timp berechet pentru ca Săgetătorii să-și facă de cap. Marte în Berbec va vizita Casa iubirii adevărate, a romantismului, a distracției nativilor din Săgetător. Aceeași zonă din horoscopul nativilor va stimula creativitatea și motivația de a experimenta orice. Cel mai bun pariu cu planetele retrograde este întoarcerea la proiecte anterioare. Este un moment optim pentru a reexamina, revizita, regândi, reface.

Capricorn

Neptun vizitează Casa comunicării nativilor din Capricorn, fiind retrograd. Va dura ceva finalizarea obiectivelor unui contract în care se află acum prinși unii dintre nativii din Capricorn. Un avocat excelent poate recomanda completări, portițe de scăpare, evitarea capcanelor-totul pentru a ieși mai repede de sub clauzele contractuale. Iulie este un moment prielnic pentru ca nativii să se conecteze cu asociații de afaceri și cu clienții. Este momentul pentru ca nativii să discute cu persoanele care au încredere în ei. Se pare că vor putea face mai multe împreună în viitor.

Vărsător

La sfârșitul acestei luni, pe 27 iunie, Marte va intra în Berbec. Aceasta este o veste foarte bună pentru nativii din Vărsător, deoarece Semnul de Foc al Berbecului se completează cu Semnul de Aer al Vărsătorului. Marte va rămâne în Berbec timp de 6 luni, până în ianuarie 2021. Nativii vor avea ocazia să lucreze la un nou tip de proiect, posibil high-tech sau într-un domeniu complet nou. Nativii vor intra într-o zonă în care puțini au experiență. Marte se află în Casa comunicării, deci se pot negocia contracte.

Pești

Marte iese din zodia Pești la 27 iunie și va intra în Berbec. Marte va crește cheltuielile nativilor din Pești destul de mult în această perioadă. Deoarece Berbecul este un semn antreprenorial, cel mai probabil că Peștii vor face investiții. Unii dinte nativi vor încerca să intre la facultate. Marte în Berbec îi ajută pe nativi să își exprime în mod ușor energia. Gestionarea banilor poate dura mai mult timp, având în vedere că sunt 6 planete retrograde. Încet, încet, nativii din Pești vor ajunge și la profit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.