Încă o demisie din USR Târgu Neamţ

După demisiile Corinei Mosor, preşedintele organizaţiei USR Târgu Neamţ  şi a lui Doru Beldiman, Ovidiu Manole,un alt membru din conducerea organizaţiei şi-a dat demisia. Ovidiu Manole și-a motivat astfel gestul: „Am demisionat din USR de curând, determinat de minciunile, ipocrizia şi cinismul lui Barna, Năsui, Bulai şi a tuturor celor care, în naivitatea lor, încă mai speră că se vor pricopsi cu ceva oase de ros. USR-ul a ajuns un partid sinistru, deşi în 2016 când am intrat în USR, domnul deputat Bulai propovăduia ideea unei altfel de politic. Pentru cei care încă mai aveţi simţul penibilului, ar fi bine să vă retrageţi”.

Contactat telefonic, deputatul Iulian Bulai, preşedintele USR Neamţ ne-a declarat: “Ştiu că a demisionat de ceva timp. Îi urez mult success colegului Manole. Sper să se regăsească mai bine în alte forme de implicare civică sau politică”.

Ovidiu Manole a fost candidat la concursul pentru funcţia de city-manager al oraşului Târgu Neamţ în anul 2016. Candidatura i-a fost respinsă deoarece nu avea studiile necesare. El are o bogată experiență în domeniul zootehnic, lucrând în mai multe companii multinaționale. Este născut în 1972, fiind absolvent al Universității de Agronomie și de Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iași.

C.T. STURZU

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.