Reacția lui Aurelian Vasea Șoric în scandalul în care este acuzat că a lovit un minor

Potrivit stiri-neamț.ro, Aurelian Vasea Soric, cunoscutul fost comandant al Poliției Neamț, a fost implicat într-o ceartă dintre doi minori, unul fiind băiatul său. ”Potrivit unor surse, se pare că totul ar fi pornit după o ceartă între niște minori, de 16-17 ani, printre care și copilul unui fost comandant al IPJ Neamț.

Bărbatul a ajuns imediat în zona respectivă, a luat un baston telescopic din mașină și a început să-l lovească pe unul dintre adolescenți.

 Alertați de unul dintre minori, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că între victimă (16 ani, din Piatra-Neamț) și copilul fostului comandant al Poliției Neamț a avut loc o discuție în contradictoriu, ulterior intervenind și bărbatul care l-a lovit pe tânăr.

 Minorul bătut a ajuns la spital și a depus plângere împotriva agresorului” scrie stiri-neamț.ro

Contactat telefonic, Aurelian Vasea Șorici a declarat pentru mesagerulneamț.ro: ”Duminică seara,  la ora 19.22, eram acasă și am văzut un apel pierdut de la băiatul meu. L-am sunat și vorbea foarte încet, era foarte speriat, mi-a spus să vin de urgență, că l-au înconjurat câțiva băieți. Mi-a spus că dacă nu vin foarte repede ”este posibil să iau bătaie și să mă taie!” Vă dați seama că am plecat imediat, nici nu știu exact cum am ajuns în mașină, am ajuns în cel mai scurt timp acolo. L-am găsit pe băiat alături de un tânăr care era căzut, probabil s-a speriat când m-a văzut, s-a dezechilibrat și a căzut, cert este că l-am pus pe fugă, după care l-am luat pe băiat și am plecat. Totul s-a întâmplat foarte repede, nu cred că a durat totul mai mult de două minute!”

Fostul comandant al Poliției Neamț a detaliat și înprejurările în care s-a produs incidentul. Băiatul său era împreună cu câțiva colegi, printre care și două fete, moment în care un grup de cinci tineri l-a acostat pe fiul său. ”L-au înghesuit pe trotuar, l-au îmbrâncit, i-au spus că-l bat, că-l taie, unul dintre ei părea că are sub geacă ceva ce semăna cu un cuțit.”

Dl. Șoric a mai spus că probabil va face reclamație împotriva unui băiat despre care spune că i-ar fi instigat pe ceilalți. Băiatul său și-a scos certificat medico-legal pentru a putea demonstra agresiunea la care a fost supus.

Singurul lucru nelămurit rămâne dacă fostul comandant a folosit sau nu un baston telescopic în momentul intervenției. Lucru care se va lămuri pe parcursul anchetei dacă vor apărea imaginile înregistrate pe camerele de supraveghere din zonă. (V.B.)

 

 

One comment

  • Baba Novac

    iunie 23, 2020 at 6:15 am

    Comportament de interlop.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *