Lovitură decisivă dată mafiei lemnului din Neamț

pietricica turism

Vigilența unui polițist local aflat pe pârtia Cozla a lovit direct în inima mafiei lemnului din Neamț. Potrivit unui comunicat al Poliției Locale, un bărbat de 53 de ani, din Piatra-Neamț, a fost văzut de un polițist local, în timp ce căra un copac pe care-l „tăiase” de pe pârtia Cozla.

În data de 06.06.2020, în jurul orei 11.00, agentul de pază al Poliției Locale Piatra Neamț, aflat în postul fix de la Pârtia Cozla, s-a autosesizat cu privire la faptul că o persoană transporta, cu ajutorul unui cal, un buștean cu o lungime de peste 10 metri”, se arată într-un comunicat al Poliției locale Piatra-Neamț.

Având în vedere importanța și amploarea speței, agentul a solicitat sprijin de la un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică, pe care l-a și primit. După etapa obligatorie dar dificilă de identificare a bărbatul, polițistul plus echipajul sosit în ajutor a sesizat la rândul lor, Poliția Municipiului Piatra Neamț, spre competentă soluționare a cauzei complexe. Bărbatul în cauză chiar se va alege cu dosar penal, așa că va fi interesant de urmărit cam ce pedeapsă va primi pentru copacul tăiat. Dacă am fi avut acum DNA-ul pădurilor, blocat de interese antinaționale în Parlament, am fi putut bifa primul caz soluționat chiar la Piatra Neamț. (V.B.)

4 COMENTARII

  1. Cata parodie la politia locala.Dupa cum se vede acel copac nu este taiat,ci a fost doborat de furtuna, este uscat si inafara de un foc moale nu ai cu ce te alege.Persoana in cauza trebuie ajutata ca se ocupa de igenizarea padurii.In loc sa ne indreptam atentia spre adevaratii jefuitori ai padurilor din Neamt ne luam de un amarat care a luat un copacel uscat si fara valoare.Domnilor de la politia loca la mai instruiti-va oamenii sa nu mai vina cu lucruri minore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.