Percheziții în Neamț: două funcționare de bancă cercetate pentru că ar fi furat 270.000 de euro

Astăzi, 23 iunie, polițiștii de la Investigarea criminalității economice împreună cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț au desfășurat șase percheziții. Sunt vizate persoane bănuite că au cauzat un prejudiciu de 270.000 de euro prin comiterea de infracțiuni de delapidare, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și spălare de bani.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate înscrisuri cu valoare probatorie, în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii au pus în executare două mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției. A fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore pentru cele două femei suspecte, care sunt cercetare sub aspectul comiterii infracțiunilor de delapidare, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și spălare de bani.

Conform comunicatului IPJ Neamț “Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2019, două femei de 34, respectiv 38 de ani, profitând de funcțiile deținute în cadrul unei unități bancare, ar fi acționat pentru delapidarea de importante sume de bani din conturile unor clienți în modalitatea însușirii pentru sine, fiind creat un prejudiciu estimat la 270.000 de euro“.

2 comments

 • Cip

  iunie 25, 2020 at 10:19 am

  Lăsați mai săracele femei în pace.mai bine ocupațiva de băbuțele.alea de vând mănunchiuri de pătrunjel pe la colțuri de strada că alea sânt mai periculoase

  Răspuns

 • Varga Szandor Andrasz

  iunie 25, 2020 at 1:33 pm

  Nădăjduiesc ca știți cum mere sistemul bancar, doar nu cumva puneti botul la vrajeala asta ca o singura muiere are posibilitatea sa fure asemenea sumă.
  E ca la Buzău, si acolo au evaporat sume mari de bani din casetele de valori ale oamenilor.
  Asigurările plătesc, clientul primește banii de la bancă intacți, totul e cantec, joc, si voie bună .

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *