Primarul Daniel Harpa, atac la conducerea PNL Neamț

Decizia ca spitalul din Târgu Neamț să fie transformat într-unul support COVID l-a făcut pe primarul orașului să lanseze un prim atac dur la conducerea județeană a Partidului Național Liberal. Într-o postare recentă pe contul său de socializare, primarul Daniel Harpa acuză public PNL pentru decizia ca spitalul Târgu Neamţ să devină spital COVID, considerând că este una pur politică și nu are legătură cu realitățile existente în spital:

Să pui pe umerii unui oraș de mărimea Târgului Neamț povara epidemiei COVID dintr-un județ întreg mi se pare inconștiența și politizare într-o manieră impardonabilă. Să înteleg că PNL ne recunoaște meritele în ceea ce privește investițiile și managementul acestei instituții medicale? Le mulțumim! Dar cred că supraevaluează capacitatea acestui spital în gestionarea epidemiei pentru tot județul. Tot ce am facut a fost raportat la numărul de locuitori arondați și luând în calcul că Spitalul Județean este spital Covid (și că s-a pregătit pentru asta prin alocări de sume fabuloase de la CJ, prin campanii umanitare care m-au emoționat etc). În acest caz, să schimbi regula în timpul jocului și mai ales într-o perioadă în care cazurile sunt în creștere, este, repet, INCONȘTIENȚA. Ca să nu mai dau și alte exemple cum ar fi faptul că prin această decizie se închide practic cea mai importantă zonă turistică din județ și puținele șanse de redresare economică. Acuz public PNL Neamț de politizare, lipsă de rațiune și profesionalism și punerea intereselor partidului mai presus de ale pacienților din acest județ!”

După această postare se pare că vremurile în care Mugur Cozmancic, președintele PNL îl lăuda pe Daniel Harpa (amănunte aici) au trecut și va urma o perioadă în care discursurile vor fi mult mai contondente.

C.T. STURZU

 

3 comments

 • Joker

  iunie 23, 2020 at 10:36 pm

  O decizie pur medicală, numarul de vazuri deocamdata este calibrat pt un spital mic.Nu poti bloca un spital judetean, asta ar fi politizare.Domnul Harpa se pricepea mai bine la Circulație 🙂 și știe că nu are dreptate în ce spune,dar îl împinge partidul.

  Răspuns

 • Dl Scarbescu

  iunie 24, 2020 at 10:18 am

  Dar nu voi, PSD, faceti presiuni pentru redeschiderea spitalelor ?Este tema de campanie.Cu bolnavii de covid ce ar trebui sa se întâmple ?Spitalul d-lui Arsene credeți că ar fi o soluție ?🤣

  Răspuns

 • sictir

  iunie 25, 2020 at 8:38 pm

  bai nene ori e democratie ori ce? publicati ce zice populimea nu ce va convine voua

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *