Concurență pentru gradațiile de merit

După un an școlar încheiat brusc la clasă, continuat în online cum și cât s-a putut, pe fondul coronavirusului, profesorii sunt, acum, în plin concurs pentru obținerea de gradații de merit. Chiar dacă procedura a fost amânată, cadrele didactice din județul Neamț și-au completat portofoliile și s-au înscris la concursul în urma căruia cei promovați primesc 25% din salariul de bază, pe 5 ani. 190 de cadre didactice candidează pe 185 de locuri iar la categoria personal didactic auxiliar sunt 37 de cereri pe 29 de locuri, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Ca o observație ca trebuie făcută, la nivel de directori și inspectori școlari, ca de obicei, nu sunt probleme cu concurența, cum se întâmplă la alte discipline. Sunt 12 dosare pentru 13 locuri, așa că toată lumea va fi mulțumită. Pe listă figurează un singur inspector, prof. Ionela Meda Știrbu, care răspunde de activitatea extrașcolară, de învățământul special și centrele logopedice. Directorii care și-au depus dosarele sunt de la școlile din Tămășeni, Borlești, Roman, Tarcău, Români, Timișești, Târgu Neamț și Bălțătești.

Perioada de contestații expiră vineri, 17 iulie, dată până la care consiliul de administrație al IȘJ Neamț va fi rezolvat și afișat punctajele finale.

Iată care sunt candidații și punctajele înainte de contestații:

nr.-6493-cu-erata

(C.I.)

One comment

  • Ioan B.

    iulie 16, 2020 at 6:05 am

    Ce-au muncit astia in ultimele 4 luni?Ce merite?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *