Horoscop 16-22 iulie

Pentru data de 22 iulie, plus sau minus patru zile, se anunță un moment important, atât în viața noastră, cât și în cea a planetei. Gândirea orientată spre viitor și o mentalitatea deschisă este una dintre „rețetele” actuale pentru utilizarea abilităților și resurselor psihice ale oamenilor. Acum se poate dezvolta un vis într-un mod lucid, folosind și forțele spirituale.

Berbec

Luna Nouă din 20 iulie cade în Rac și se apropie ca forță de o eclipsă. Luna se află în opoziție cu Saturn și Pluton, care este un aspect dur. Berbecii vor avea oportunități de a-și stiliza interiorul locuinței, de  se muta, de a închiria o casă la țară sau să facă ceva pentru părinții lor. Marte în Berbec și Pluton în Capricorn scop la suprafață mai multe obstacole. Se recomandă atenție și cumințenie. Sunt aspri în iulie, dar viața lor amoroasă se va îmbunătăți enorm în august. Nativii singuri vor întâlni pe cineva special în a doua jumătate a lunii viitoare. Saturnîn opoziție cu Soarele va aduce nativilor bani însoțiți de multe capcane.

Taur

Luna Nouă din 20 iulie luminează Casa acordurilor, a comunicării și a călătoriilor. Luna Nouă cade în Rac precum eclipsa de Lună Plină din 5 iulie. Saturn și Pluton vor fi suficient de aproape de Luna Nouă pentru ca opoziția lor față de Lună să producă efecte. Jupiter este aproape de Saturn și de Pluton. Taurii se pot simți copleșiți o perioadă de timp, mai ales dacă au de semnat un contract. Se recomandă consultarea unui avocat. Se recomandă călătorii pe distanțe scurte. Saturn și Pluton vor testa loialitatea nativilor din Taur în dragoste.

Gemeni

Luna Nouă din 20 iulie cade în Rac. Luna nu se ocupă acum de banii nativilor din Gemeni, dar va crea un climat mai dificil privind primirea informațiilor și luarea deciziilor. Toate Lunile Noi deschid câte o cale nouă sau chiar mai multe. În acest caz, Luna Nouă din 20 iulie pare să aducă aspecte tulburătoare și nu va ușura cu nimic viața nativilor din Gemeni. Ar trebui să ofere Gemenilor o oportunitate de a câștiga mai mulți bani, dar lista de cheltuieli va fi mai consistentă. Lucrurile se vor echilibra în august.

Rac

La două săptămâni după eclipsa de Lună Plină în Rac, Luna Nouă din 20 iulie cade în Rac. Două faze diferite ale Lunii tranzitează zodia Racului în iulie. Nativii acestei zodii sunt pe val, doar că valul trebuie „călărit” cu măiestrie. Altfel, nu vor avea parte decât de banal. La 20 iulie, Pluton și Saturn vor lua controlul din mâinile Racilor. Ei vor fi în voia curenților cosmici. Saturn și Pluton se opun Soarelui și Lunii Noi generând tensiuni și emoții amestecate. Saturn „conduce” partenerul de afaceri sau soțul/soția, iar Pluton „conduce” iubita, copiii, concepția, subiectul copiilor, creativitatea ta.

Leu

Luna Nouă din 20 iulie în Rac îi îndeamnă pe nativii din Leu să vadă lucrurile așa cum sunt și să le ia ca atare. Această Lună Nouă ar putea fi supărătoare. Saturn și Pluton se opun Soarelui și Lunii Noi. Este vital ca Leii să aibă mare grijă de sănătatea lor, deoarece Luna Nouă stabilește o direcție care durează până la șase luni. Este posibil ca nativii să lucreze ore întregi. Ei nu trebuie să uite că au un corp are necesită îngrijiri și iubire. De asemenea, Leii să manifeste respectul cuvenit față de persoana care va încerca să le fure meritele de  la locul de muncă.

Fecioară

Luna Nouă din 20 iulie cade în Rac. Această fază astrologică poate fi supărătoare pentru nativii din Fecioară. Saturn se opune direct Lunii Noi. Va scoate la suprafață toate responsabilitățile pe care le au nativii din Fecioară și îi va obliga să le respecte. Se presupune că perioada aceasta este favorabilă socializării. Fecioarele vor face cunoștință cu un mentor care îi va ajuta să se ghideze în carieră.

Saturn coordonează oamenii înțelepți și cu experiență. Dacă apare această persoană în viața Fecioarelor, foarte posibil că îi va provoca pe nativi pentru a-i ajuta să își clarifice gândirea.

Balanță

Datorită Lunii Noi din 20 iulie, care cade în Rac, Balanțelor le va fi dificil să echilibreze evenimentele ce apar în cariera lor profesională cu schimbările din viața personală. Apar foarte multe cerințe din partea familiei nativilor din Balanță, din partea persoanelor importante din viața lor și din partea persoanelor cu care nativii lucrează. Mintea Balanțelor va înregistra o cacofonie de voci fără sens. Pluton se opune Soarelui și Lunii Noi, aducând în viața nativilor o persoană solicitantă și egoistă. Poate Jupiter dacă va mai netezi asperitățile de la sfârșitul lui iulie.

Scorpion

Luna Nouă din 20 iulie din Rac este foarte puternică. Luna Nouă va deschide o oportunitate în Casa călătoriilor și relațiilor internaționale, a activităților academice, a mass-mediei și chestiunilor juridice a nativilor din Scorpion. Saturn se opune direct Soarelui și Lunii Noi, adăugând un nor întunecat peste tot. Saturn va impune respectarea unei promisiuni, chiar dacă condițiile inițiale s-au schimbat în totalitate. Pluton se opune Soarelui. Persoana cu care vor avea de a face Scorpionii va fi dominatoare și apăsătoare, sigură de sine și nu va dori să asculte punctul de vedere al nativilor. În ciuda dificultăților, Scorpionii vor primi un ajutor extraordinar din partea lui Uranus, actualmente aflat Casa partenerului.

Săgetător

Luna Nouă din 20 iulie cade în Rac și luminează Casa banilor altor persoane a Săgetătorilor. Banii reprezintă o zonă importantă în care se concentrează actualmente toate energiile nativilor din Săgetător.

Această Lună Nouă este dură, deoarece Saturn din Capricorn își va îndrepta „tunurile” direct spre Luna Nouă și Soare. Modul de a face față acestor situații este de a fi realist și practic. Săgetătorii să se limiteze doar la ceea ce pot face. Situațiile deranjante nu trebuie evitate, ci abordate cu cap. Nativii vor avea un flux mare de capital, dar și cheltuieli pe măsură.

Capricorn

Saturn se opune Lunii Noi aflată în Rac, astfel încât se pare că soțul/soția Capricornilor, partenerul acestora va fi supus unui mare stres. În consecință, și nativii vor trăi aceste tensiuni. Din nou, va apărea subiectul banilor. Împărțirea proprietății comune sau suma de bani cu care fiecare persoană contribuie la un fond comun va fi un subiect principal de dezbatere sub Luna Nouă din 20 iulie. Pluton se opune Lunii Noi, indicând faptul că nativii ar putea deveni prea nerăbdători să câștige cu orice preț. Atât în dragoste, cât și în afaceri.

Vărsător

Luna Nouă din 20 iulie cade în Rac. Față de iunie, când sănătatea, nutriția, locul de muncă au contribuit frumos la fericirea Vărsătorilor, acu lucrurile stau cu totul diferit. Saturn și Pluton vor contesta Luna Nouă și Soarele. Acest aspect poate reduce puterea și imunitatea nativilor din Vărsător. Pluton poate face ca clientul sau șeful nativilor să devină apăsători și dificili. Unii dintre nativi se pot confrunta cu pierderea serviciului. Acum trebuie acceptat cam tot ce se oferă în materie de job.

Pești

Saturnîn Capricorn se opune direct Lunii Noi din 20 iulie, care cade în Rac. Peștii vor fi puși în situația de a accepta o misiune care necesită mult creativitate. Nativii din Pești trebuie să fie atenți la sănătatea lor și să o protejeze înaintea oricărei alte priorități. Pluton se opune și Soarelui și Lunii Noi în 20 iulie. Va apărea un client/persoană dominatoare și dificil de mulțumit. Chiar dacă acest client vine cu promisiuni încântătoare, Peștii să evite relaționarea cu acesta, să devieze discuțiile și angajamentele. Cel mai corect este ca acest client să fie abordat de alte persoane din anturajul Peștilor.

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.