Horoscop 9-15 iulie

pietricica turism

Unele Aure pot fi mai largi decât altele, unele pot fi mai rotunjite sau pot avea forma unui ou. Nu există Aure tipice, deoarece fiecare dintre noi suntem diferiţi. Aura se poate extinde spre exterior mai mult sau mai puţin. Oamenii cu Aure restrânse tind să se piardă în mulţime la petreceri şi la alte evenimente sociale. Îşi strâng Aura atât de tare în jurul corpului fizic ca să nu fie observaţi, iar cei cu Aure largi pot domina într-o întâlnire, sunt puternici și mereu în centrul atenţiei.

Berbec

Mercur își încetează mișcarea retrogradă pe 12 iulie. Berbecii vor percepe o accelerare a ritmului vieții. Nu este ideal să se caute sau să se accepte un loc de muncă nou. Dar, având în vedere situația economică, un loc de muncă asigură supraviețuirea. Pluton și Jupiter creează situații favorabile nativilor din Berbec. O persoană străină sau din străinătate va fi apărătorul sau protectorul nativilor. Aceia dintre Berbeci care urmează acum cursuri universitare vor fi observați de către profesori, asistenți. Ei vor fi îndrumați, încurajați să se dezvolte și să-și dezvolte ideile academice.

Taur

Mercur retrograd presupune călirea răbdării. Taurii nu sunt campioni la răbdare, astfel că se vor perpeli la foc mic până la 12 iunie, când Mercur încetează să se miște retrograd. Vor trebui să aștepte dacă nu doresc să-și complice vara cu tot felul de cârpeli la reparații. Uranus, planeta surprizei, se află în poziția ideală pentru a oferi ajutor nativilor care lucrează în domenii unde este nevoie de creativitate. Banii vor ajunge mai târziu la nativi datorită poziției lui Saturn, o planetă care „susține” hârtia, birocrația și întârzierile. Asta nu înseamnă că nativii nu vor câștiga bani, dar, deocamdată, aceștia se află „în pixul” cuiva care ezită să semneze ordinul de plată.

Gemeni

Jupiter și Neptun se află în armonie, aceasta fiind o caracteristică a anului 2020. Acest eveniment astrologic nu se întâmplă des. Neptun tranzitează Casa onorurilor, premiilor și a realizărilor, iar Jupiter se află în Casa banilor altor persoane. Lucrul performant pe care nativii s-au străduit să-l realizeze oră de oră în ultimele săptămâni, va fi evidențiat și recompensat. Gemenii care lucrează într-un domeniu creativ vor fi favorizați. Creativitatea oferită de Neptun Gemenilor în această perioadă îi va scoate pe aceștia din multe încurcături. Vor scăpa chiar și de un soț/soție geloși.

Rac

Mercur retrograd până la 12 iulie îi face pe Raci să fie impulsivi, grăbiți să termine, fără a se ocupa de toate detaliile proiectelor în care sunt implicați. Părăsirea unei relații în care nativii au fot implicați o perioadă de timp mare necesită multă planificare. Iar dacă există și copii la mijloc, lucrurile nu pot fi grăbite niciodată. Venus guvernează viață Racilor și problemele de familie. Venus este alături de nativi în următoarele săptămâni. Uranus va aduce posibilitatea obținerii unei finanțări majore pentru un proiect în care sunt implicați nativii din Rac.

Leu

După 12 iulie, nativii să lase câteva zile înainte de a relua activitatea normală. Leii pot semna documente după 16 iulie și pot începe achizițiile electronice. Mercur nu mai este retrograd! Este vital pentru nativii din Leu să acționeze în iulie. Dacă este vorba de relații sau de afaceri, luna iulie este optimă pentru așa ceva. August aduce alte evenimente care vor ocupa mintea nativilor din Leu. Marte este planeta care face ca lucrurile să se întâmple. Iar acum Marte se află alături de nativii din Leu. Un fascicul energetic uriaș, dar care trebuie dirijat cu atenție.

Fecioară

Fecioarele au o mulțime de planete care îi susțin acum. Fiind Semn de Pământ, nativii au Pluton, Saturn și Jupiter în Semnul de Pământ- Capricorn. Uranus se află în Taur, un alt Semn de Pământului. Toate aceste planete susțin Soarele care luminează Fecioarele. Până la sfârșitul lunii august, Soarele și Mercur se află în Fecioară și se vor alătura planetelor enumerate. Marte tranzitează Casa banilor altor persoane până la începutul lui 2021. Nativii se vor gândi la bani destul de mult în această perioadă. Posibil să cheltuiască sume mari achiziționând proprietăți sau renovând.

Balanță

Mai mulți bani le vor permite nativilor din Balanță să adopte ideile care le fac viața mai frumoasă. Cu mai mulți bani, nativii pot închiria sau cumpăra o casă de vacanță. Dacă, pe de altă parte, Balanțele doresc să vândă imobiliare, acum se cristalizează profilul noului cumpărător cu care vor negocia nativii din Balanță. Cea mai bună parte a acestui aspect prietenos este oferit de Uranus. Acesta se ocupă ca nativii chiar să primească banii pentru a-și trăi visul. Uranus pregătește tot felul de surprize plăcute pentru nativii din Balanță.

Scorpion

Efectele benefice ale eclipsei din 4 iulie vor persista o perioadă. Marte în Berbec va arunca tensiuni asupra nativilor din Scorpion. Adică, va apărea un obstacol pe are nativii vor trebui să-l depășească imediat. Este posibil ca nativii să fie forțați să semneze un contract de închiriere sau alt document. Să nu se ofere nici măcar un răspuns verbal. În schimb, decizia trebuie luată după 12 iulie, iar mai OK este după 16 iulie. Marte recomandă nativilor să se lase la mâna unui avocat în această perioadă.

Săgetător

Marte face ceva neobișnuit anul acesta, respectiv tranzitează zodia Berbec șase luni, până la 6 ianuarie 2021. Marte va energiza Casa iubirii adevărate și a romantismului. Într-un anumit sens, acest lucru este minunat, deoarece Marte va regla viața amoroasă a Săgetătorilor. Aceasta este dovada că universul dorește ca nativii din Săgetător să aibă timp să se bucure. Aceeași casă reglementează sarcina, nașterea și îngrijirea copiilor. S-ar putea să apară motive pentru ca Săgetătorii să fie nevoiți să se ocupe mai mult de copiii lor. Dar vor fi bucuroși să o facă, mai ales că lucrurile se vor armoniza.

Capricorn

Nativii au ocazia de a se putea vedea într-o lumină nouă. Posibil să-și schimbe aspectul pentru a reflecta schimbările și iluminarea care se petrec în interiorul lor. Acei Capricorni care s-au plictisit de jobul lor sau au simțit că relația lor și-a încheiat cursul pot face o schimbare decisivă. Marte se află într-un unghi greu față de Soare. Marte a intrat în Berbec  în Casa de acasă și a familiei Capricornilor. Până în ianuarie 2021, Marte se va ocupa de treburile de acasă ale nativilor din Capricorn. Marte aduce și zgomot. Astfel că, nativii se pot muta din locuința lor sau vor fi nevoiți să facă reparații masive acasă.

Vărsător

Accentul cade asupra Casei comunicării în cea de-a doua jumătate a lui iulie. Acest aspect se referă la necesitatea negocierii și semnării acordurilor contractuale. Mercur retrograd până la 12 iulie, astfel încât nativii din Vărsător își pot lua o vacanță până prin 16 iulie, când efectele neplăcute se vor fi evaporat. Chiar și în timpul unei pandemii, dragostea poate înflori. Nativii pot deveni un exemplu pentru ceilalți privind curajul de a intra într-o nouă relație. Vor avea o poveste convingătoare de împărtășit celorlalți. Scânteia iubirii poate veni printr-o rudă apropiată sau prin intermediul unui vecin.

Pești

Marte tranzitează Casa veniturilor nativilor din Pești până la începutul anului viitor. Dacă nativii s-au pregătit să cheltuie bani pe o mașină, un laptop, un frigider, chiar pe taxe de școlarizare, este OK. Casa prieteniei nativilor din Pești este acum vizitată de mai multe planete. Tot aici se află concentrate evenimentele care au legătură cu actele de caritate, cu activitățile politice, chiar apartenența la grup. S-ar putea ca cineva să fie dator Peștilor, dar să întârzie destul de mult cu plata banilor. Este posibil ca nativii să aibă nevoie de ajutorul avocatului pentru a-și proteja interesele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.