Nicu Chirilă candidează din nou pentru primăria Ruginoasa

Fostul primar al comunei Ruginoasa, Nicu Chirilă, își anunță candidatura pentru un nou mandat. Acesta a fost suspendat din funcția de primar în urma unui ordin emis de Prefectura Neamț în 2019, după o condamnare, rămasă definitivă. Nicu Chirilă, ales în 2016 din postura de candidat PNL Neamț cu 79,96% din voturi, pornește în alegerile din luna septembrie alături de PRO România.

Așa cum vă spuneam, voi candida pentru un nou mandat de Primar al Comunei Ruginoasa.

Fac asta atât din dorința de a duce la bun sfârșit proiectele începute de către mine și blocate de actuala conducere, dar și pentru că încă mai sunt multe lucruri ce trebuiesc rezolvate în comunitate și pentru care consider că avem soluții viabile și proiecte noi.

Candidez din dragoste și respect pentru această comună și pentru voi, locuitorii ei. Intru în cursă pentru că e nevoie ca Ruginoasa să își continue dezvoltarea începută în mandatele mele anterioare și merită să aibă parte de o echipă de conducere COMPETENTĂ, ONESTĂ și IMPLICATĂ!

Sunt convins că va fi o campanie dură, în care oponenții mei se vor folosi de minciuni și tertipuri murdare. Însă nu îmi este frică, pentru că faptele și realizările vorbesc pentru mine.

Ca în fiecare campanie, nu voi promite mai mult decât ceea ce pot face și vă voi cere cu respect votul de încredere, pentru a face echipă împreună.

După lecțiile politice dure primite în ultimii ani, am ales ca de această dată să îmi pun încrederea într-un partid nou, partidul PRO România, care susține candidatura mea și a echipei mele. Voi veni în fața dumneavoastră cu fruntea sus și cu o echipă puternică pentru Consiliul Local Ruginoasa.”, a anunțat Nicu Chirilă pe pagina personală de Facebook.

A.H.