USR-PLUS arată cu degetul spre PNL: Va fi vina lor dacă Ionel Arsene rămâne președinte la Consiliu Județean

Într-o postare pe o rețea de socializare, deputatul USR Iulian Bulai, critică decizia PNL de a refuza propunerea lansată de alianța USR-PLUS de alianță pentru alegerile locale din acest an. Iulian Bulai punctează că, în lipsa unui candidat comun al dreptei pentru Consiliul Județean, Ionel Arsene are șanse mari de a-și păstra funcția. (M.N.)

„Alianța USR PLUS Neamț a făcut apel la unitate împotriva PSD și a baronului Arsene. Apelul nostru a fost refuzat de către PNL. Respectăm această decizie.

Pericolul de a lăsa județul pe mâna PSD este în continuare foarte mare. Privim cu atenție și îngrijorare această evoluție. Dacă Arsene va ajunge din nou președinte de Consiliu Județean va trebui să le mulțumească direct celor din PNL și personal premierului Orban.

La Neamț, participăm la aceste alegeri cu demnitate și conștiința împăcată că am oferit soluția căștigătoare, fără urmă de îndoială.

La aceste alegeri vom prezenta oameni curați și competenți, iar propunerile noastre politice vor fi îndreptate spre bunăstarea tuturor oamenilor.

Urăm mult succes tuturor competitorilor politici!”.

One comment

  • Vasile

    iulie 29, 2020 at 11:47 am

    Asta si doreste PNL-ul, sa rămâne tot Arsene. Oricum baronii-primari de comune PSD se înghesuie la usa dlui Cozmanciuc sa treaca la PNL. Bineinteles usa o deschid cu capul, mainile sunt ocupate cu sacosele cu bancnote! Ce reformă sa faca PNL-ul cu primarii PSD-isti?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *