Un bărbat din Baia Mare a murit în masivul Ceahlău

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din Baia Mare a murit astăzi, 22 iulie, la jumătatea traseului dintre Durău și Cascada Duruitoarea. Turistul a încercat să urce muntele, împreună cu soția sa, dar efortul s-a dovedit prea mare pentru inima lui. La un moment dat a căzut, pur și simplu, din picioare, soția lui nu avea semnal la telefon și abia după un sfert de oră, când a trecut un alt turist prin zonă l-a rugat să sune, dintr-un punct cu semnal, la dispeceratul Salvamont.

4
3
1

O echipă de intervenție s-a deplasat la fața locului, însă bărbatul, cunoscut ca fiind cardiac, nu mai avea puls. Salvamontiștii au făcut manevre de resuscitare 40 de minute fără să reușească să-i repornească inima iar la ora 14.20 se pregăteau să-l coboare.

5 comments

 • Brustureanu

  iulie 22, 2020 at 9:19 pm

  Când știi ca stai rău cu inima și nu ai voie sa faci efort tu urci muntele ceahlău ?!!! Păcat ce sa întâmplat ,, aviz amatorilor !!!

  Răspuns

 • Varga Szandor Andrasz

  iulie 23, 2020 at 12:25 pm

  Deci a încercat sa sune la 112 si nu a avut semnal, dar după 15 minute a avut semnal un alt turist care trecea prin zonă .
  In același loc . Bun așa .Pe vremuri așa a murit in bar la 12, cazut in cuțit de bodyguard speriat un băiat .
  Se zice ca si acolo s-a sunat după ce toată lumea a avut convingerea ca acel băiat e dus deja in altă lume, mai buna .

  Răspuns

 • krisztina

  iulie 23, 2020 at 8:34 pm

  Dumneavoastra insinuati ca nu a vrut sa sune la 112 numai cand un turist a trecut prin zona? Eu asta am inteles din ce ati scris.
  Sunteti sănătos la cap, nu aveti altceva de lucru, numai sa jigniți? Ca ati facut o jignire la propriu! Cunoașteți cumva familia? Stiti ce fel de om a fost si ce fel de familie are, cat a fost de iubit, știți dumneavoastra sa spuneti ceva despre toate aceste lucruri, ca vad ca de comentat ati comentat cu un patos nemaiîntâlnit sincer va zic si va mai zic, sa va fie rusine de ce ati scris, habar nu aveti ce s-a întâmplat dar va place sa faceti comentarii răutăcioase.

  Răspuns

 • Varga Szandor Andrasz

  iulie 24, 2020 at 10:44 am

  Eu sunt absolut sănătos . Si imi exprim civilizat uimirea ca in același loc, la 15 minute, un telefon are semnal si altul nu .
  Nu ca ar fi imposibil la operatorii noștri .

  Răspuns

 • Varga Szandor Andrasz

  iulie 24, 2020 at 11:14 am

  Si apropo de iubirea mare din familie, se manifesta mai nimerit cred exact prin a nu urca pe munte cu un cardiac diagnosticat si cunoscut .
  Poate așa trebuia arătată ea, iubirea.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *