Horoscop 13-19 august

Observaţiile clinice şi cele experimentale controlate arată că în jur de 4,3 Hz (depinde de individ, de rasă, sex, vârstă, mediu) activitatea neuronală de tip „delta/theta” este cea mai favorabilă creşterii, refacerii sau dezvoltării țesuturilor umane.

 

Berbec

Luna Nouă din 18 august este cea mai bună Lună Nouă a anului pentru a găsi o dragoste nouă. Această Lună Nouă cade în Casa iubirii adevărate, iar Venus formează un unghi perfect cu Uranus, planeta surprizei. Neptun, planeta iubirii necondiționate, se află într-un unghi foarte frumos față de Jupiter, planeta fericirii. Marte este retrograd, deci nu este un moment perfect pentru a începe o relație. Dar, contează modul cum începi – în acest caz „încetișor” este perfect! Pandemia lucrează în favoarea Berbecilor. Nativii care doresc un copil, vor fi ajutați de Luna Nouă.

Taur

Prudență este cuvântul pentru 13 august. Marte în Berbec se va ciocni cu Pluton în Capricorn. Întâlnirea nativilor cu un VIP în această perioadă se va solda cu refuzuri din partea persoanei importante. O zi cu adevărat excelentă pentru a lua decizii radicale este 16 august. Marte în Berbec și Soarele în Leu, ambele Semne de Foc prietenoase unul cu celălalt, sugerează că aceasta poate fi o zi superbă, în special pentru problemele casnice și familiale. Orice lucru legat de casă va străluci. Luna Nouă din 18 august în Leu va schimba și îmbunătăți o mare parte din energia lunii august. Mesajul este: găsește modalități de a face casa mai primitoare și mai confortabilă și de a pleca apoi în călătorii pe distanțe lungi.

Gemeni

Dacă sunt trimiși în linia I a frontului pe 13 august, Gemenii pot refuza pe motive medicale. E mai sigur. Viața lor se va îmbunătăți cu ajutorul Lunii Noi din 18 august care cade în zodia Leu. Se deschid oportunități prin comunicare, scriind, vorbind, editând, traducând, codând scriind, făcând publicitate, promovare, marketing sau vânzări. Social-media intră și sub incidența Casei comunicării, deci Gemenii își pot atrage numeroși follower-i care reprezintă potențiali clienți. Se recomandă voință în parcurgerea etapelor necesare materializării visului de o viață al nativilor. Ceea ce contează este „să începi”.

Rac

Marte se află într-o poziție destul de prietenoasă, dar este în luptă cu Pluton pe 13-14 august. Nu se recomandă inițierea vreunei acțiuni importante acum. Finanțele par a fi în centrul atenției. La 18 august, Luna Nouă luminează zodia Leului, primind ajutor de la Marte, aflat în Casa premiilor și a onorurilor. Racii ar putea câștiga o sumă mare de bani, ar putea deveni foarte cunoscuți în branșa în care activează. Nimic din toate acestea nu se câștigă ușor, mai ales că există o concurență puternică. Dar aceasta va întări poziția Racilor.

Leu

Pe 18 august, apoi în săptămânile următoare, Luna Nouă în Leu va îndrepta atenția de la partener către propriile dorințe. Marte tranzitează zodia Berbec și comunică intens cu guvernatorul zodiei Leu, Soarele. Această conjunctură îi va ajuta pe nativi să meargă cu proiectele proprii înainte. Marte nu este prietenos cu Jupiter, Saturn și Pluton, toate în Casa proiectelor de lucru ale Leilor. Pot apărea probleme la finalizarea unor sarcini, ori șeful sau clientul sunt în vacanță. Totuși, Marte este foarte util Leilor în această perioadă, astfel că toate obstacolele vor fi depășite mai greu sau mai ușor.

Fecioară

Zgârcenia pare să fie soluția pentru 13-14 august, când nativii sunt împinși să cheltuie destul de mult. Marte se ceartă cu Pluton și cu Saturn. Marte micuță, iar celelalte două sunt gigantele sistemului solar. Luna Nouă din 18 august cade în Leu și ajută pe Fecioare să se oprească, să se gândească și să reflecteze asupra evenimentelor din ultimul an. Să tragă și învățături, dacă se poate. Luna Nouă deschide și calea către cursuri sau terapie pentru dezvoltare personală. Fecioarele trebuie să-și antreneze mintea și să descopere noi modalități de a genera venituri. Marte, Soarele și Luna Nouă îi susțin.

Balanță

Până la 16 august, Marte se apropie de Soare, formând un aspect perfect. Este o zi optimă pentru planificare pe termen mediu. Balanțele vor primi ajutor din partea unui prieten și a partenerului lor de viață. Cei care doresc o întâlnire cu o persoană importantă să trimită un e-mail, fax, etc., pe 15 sau chiar 16 august acelei persoane. Luna Nouă din 18 august în Leu, va însufleți viața socială a nativilor din Balanță în următoarele săptămâni. Partenerul de viață al nativilor se va armoniza frumos în această perioadă cu prietenii vechi ai Balanțelor.

Scorpion

Luna Nouă din 18 august cade în Leu. Readuce atenția Scorpionilor asupra carierei lor. Nativii vor primi vești de pe plan profesional foarte bune. Luna Nouă tranzitează Casa premiilor, a realizărilor și a onorurilor nativilor din Scorpion. Marte vizitează zodia Berbec, un aspect antreprenorial important al horoscopului. Nativii care doresc să-și deschidă un magazin să o facă acum. Soarele, Luna Nouă, Mercur, Marte tranzitează zodia Leu. Proiectele la care lucrează acum nativii le vor aduce succese care vor fi recunoscute. Chiar oferte consistente din partea concurenței. Venus în Rac primește forțe de la Uranus aflat în Casa partenerilor.

Săgetător

Luna Nouă din 18 august în Leu, îi ajută pe Săgetători să-și îmbunătățească, chiar să exceleze în aspecte care li s-au părut dificile până acum. Se recomandă căutarea de soluții în această perioadă. Cu siguranță că acestea vor apare. Unii dintre Săgetători vor primi oferte de afaceri de la o companie străină, vor primi vești de la o universitate sau vor dezvolta relații internaționale. Marte aduce majoritatea energiilor necesare materializării celor de mai sus. În zilele și săptămânile de după Luna Nouă, Marte se va certa cu planetele aflate în Casa veniturilor. Deci, orice venit va presupune o cheltuială destul de mare.

Capricorn

Luna Nouă din 18 august în Leu aduce o rafală de aer proaspătă în Casa banilor altor persoane. Acesta ar fi un moment ideal pentru a depune o cerere pentru un credit ipotecar, împrumut bancar de afaceri, împrumut de mașină, program de stimulare COVID, linie de credit de la bancă, ajutor financiar pentru studenți. Dincolo de bani, Capricornii au posibilitatea să lase viața trăită până acum. La propriu. Pot deveni cine cred ei că sunt. Trebuie să fie atenți la persoanele cu care au legături de familie, de iubire, de afaceri. Tranziția către alt plan al vieții se va dovedi miraculoasă.

Vărsător

Realizarea de noi parteneriate sau întărirea celor existente sunt favorizate de Luna Nouă din 18 august în Leu. Alegerea unui partener bun de afaceri este o altă acțiune favorizată de Luna Nouă. Marte tranzitează Casa negocierilor, a contractelor și acordurilor Vărsătorilor în această perioadă. Forțele cosmice ale lui Marte se unesc cu cele ale lui Mercur, cu ale Soarelui și Lunii. Rezultanta se concretizează în realizarea planurilor de căsătorie anul viitor. Iar nativii care sunt deja căsătoriți, au oportunitatea de a mări longevitatea relației. Majoritatea momentelor din viața Vărsătorilor de după Luna Nouă, timp de vreo șase săptămâni au legătură cu partenerul din viața lor.

Pești

Indiferent dacă nativii sunt șomeri, antreprenori sau angajați la vreo firmă, Luna Nouă din 18 august reprezintă pentru ei un cadou dintr-un univers iubitor. Această Lună răsare în Casa sarcinilor de lucru, astfel că Peștii care se plâng că nu au de lucru, vor avea! Marte în Casa financiară a Peștilor îi ajută pe nativi să selecteze foarte repede care dintre proiecte le aduce cel mai repede bani cash. Chiar dacă vor trebui să-și amâne nițel vacanța de vară, Peștii se vor bucura de banii care le vin. De asemenea, Luna Nouă în Leu îi ajută pe Pești să ia măsuri privind sănătatea proprie. Nativii vor deveni mai motivați să facă sport și dietă.