Horoscop 6-12 august

„Intuiţia este responsabilă de ideile noi şi de potenţialurile care se nasc pornind de la situaţiile existente. Corespunde Semnelor de Foc. Senzaţia dă conştiinţă corpului şi a problemelor concrete, corespunde Semnelor de Pământ. Gândirea este reprezentată prin intelect şi spirit critic, caracteristice Semnelor de Aer. Sentimentul este specific lumii emoţiilor, categorie privilegiată a Semnelor de Apă. Aceste funcţii de bază ale conştiinţei şi ale comportamentului, sunt mijloacele de bază de care dispune fiinţa umană pentru a percepe şi a se adapta la realitate” – Dan Ciupercă, „Astrologia”.

Berbec

Marte, guvernatorul zodiei Berbec, se mișcă rapid, nativii pot progresa foarte mult în această lună. Ei trebuie să profite de Marte până la începutul lui septembrie, când această planetă se pregătește de mișcarea retrogradă. Iar lucrurile se vor derula în slow motion. Acum se pot încheia cele mai profitabile contracte, proiecte. Iar septembrie trebuie lăsat pentru odihnă. Berbecii îndrăgostiți pot avea probleme cu iubita/iubitul lor, datorită lui Uranus care își bagă nasul în Casa iubirii adevărate a nativilor. Iar certurile vor avea legătură cu banii. Tot aici pot avea de suferit eforturile în domeniul creativ ale Berbecilor.

Taur

Între 10 -12 august, Taurii trebuie să evite acțiunile importante. Pe 10 august Mercur cade în unghi greu față de Uranus și, din nou, cariera și reputația Taurilor se află pe marginea prăpastiei. Este posibil ca nativii să gândească cu o ceață pe creier. Este recomandat ca în această perioadă politica și afacerile să fie strict separate. Neptun se află într-un unghi frumos față de Jupiter. Un prieten de-al Taurilor le va veni în ajutor. Nativii au de căutat persoana care este poziționată ierarhic în locul de unde îi poate ajuta pe ei fără a face valuri.

Gemeni

Marte în Berbec, luminează Casa speranțelor Gemenilor. Nativii se pot ocupa acum de un proiect care le este drag, apropiat, care le face plăcere. Marte va retrograda din 9 septembrie, dar până atunci Gemenii au parte de combustibilul forte ferit de Marte. În acest an, Marte va rămâne în Berbec, zodie compatibilă cu a Gemenilor, în ianuarie 2021. Marte se deplasează prin Semnul de Foc al Berbecului, iar Gemenii sunt Semn de Aer. Focul și Aerul se îmbină perfect și își consolidează reciproc forțele. Marte îi ajută pe Gemeni să se apropie de prietenii lor.

Rac

Uranus, planeta perturbării, este activă și va păcăli atât Soarele, cât și Luna. Cine care are puterea „în pix” va demonstra o lipsă completă de caracter etic și de corectitudine. Pe viitor, Racii își pot planifica să evite această persoană. Pe tot parcursul lunii august, Marte va lumina Casa premiilor, a onorurilor și realizărilor nativilor din Rac. Acum este momentul pentru finalizarea unor proiecte importante, pentru eficiență maximă la serviciu sau în relația de dragoste. Eforturile Racilor vor fi recompensate. Câteodată „mai împușcăm câte o notă”, după cum spun elevii la școală.

Leu

Uranus poate aduce o posibilă problemă într-o relație de natură internațională, mass-media sau într-un caz în care se urmărește avansarea Leilor pe o treaptă superioară. În alte situații, paralele, dacă niciunul dintre subiectele enumerate nu îi ating pe Lei, problema ar putea implica imigrație, viză sau cetățenie, deplasarea în pandemie într-o altă țară. Guvernatorul câștigurilor financiare ale nativilor din Leu, Mercur, se apără de vibrațiile furioase emise de Saturn și Pluton. Nativii să nu permită nimănui să le submineze încrederea!

Fecioară

Dificultățile cu care se luptă acum nativii din Fecioară provin, aproape sigur, din partea unui prieten. Acum se cristalizează condițiile pentru rezolvarea multor probleme sâcâitoare ale nativilor din Fecioară. Marte tranzitează acum zodia Berbec, accelerând evenimentele din Casa banilor altor persoane. Se pare că nativii cheltuie mai mult decât de obicei, chiar dacă știu că anumite sume reprezintă împrumuturi. Este posibil să plătească o taxă de școlarizare sau un împrumut pentru studenți, să cumpere o mașină, să își repare casa sau să conceapă un copil. Modificările stilului de viață au, de obicei, costuri crescute. Merită o investiție în propria afacere.

Balanță

Uranus se „joacă” prin Casa finanțelor deținute în comun, astfel încât banii vor deveni aproape sigur un subiect și de îngrijorare și de conversație. Când Uranus lovește, el lovește întotdeauna brusc și fără avertisment. Se pare că un copil sau un proiect creativ pot deveni principala îngrijorare a nativilor din Balanță. Iar banii vor fi subiect de discuție. Tocmai atunci pare că orice speranță este pierdută, mai ales din cauza unei deficiențe de numerar, un membru al familiei Balanțelor le va veni în ajutor. Marte și Soarele își aduc contribuția salvatoare pentru nativii din Balanță.

Scorpion

Uranus lovește întotdeauna brusc, așa că Scorpionii nu vor prevedea următoarele vești. Nativilor li se poate mări chiria chiar și în pandemie, se impun reparații neașteptate ale locuinței. Pe de altă parte, noi afaceri vor continua să vină la ușa Scorpionilor, iar prezența și atenția lor vor fi necesare.

Marte agită apele de la locul de muncă, adăugând ore suplimentare. Deja nativii vor fi plecați non-stop. Marte în Berbec, în Casa proiectelor zilnice a Scorpionilor, își unește forțele cu Soarele, Luna și Mercur, aflate toate în Leu și în Casa premiilor și realizărilor. Scorpionii vor fi foarte apreciați.

Săgetător

Atacul lui Uranus asupra Soarelui va cauza unele probleme în Casa publicării, a mass-mediei, a lumii digitale. Apar probleme cu sistemul instanțelor și chestiuni juridice, probleme de imigrare sau provenite de la o persoană care se ocupă cu un proiect aproape de final. Se recomandă o planificare riguroasă a timpului, pentru ca nativii să nu se sufoce și, mai ales, pentru a descoperi în avalanșa de evenimente oportunitatea. Venitul Săgetătorilor va fi protejat. Dar, deoarece Neptun, planeta viziunii și a creativității se află acum în Pești, Săgetătorii vor fi tentați să investească.

Capricorn

Casa banilor altor persoane este puternic luminată pentru nativii din Capricorn. Aceștia își pot planifica atingerea unui obiectiv de amploare, cum ar fi inițierea unui start-up, înscrierea la o facultate sau un master sau achiziția unei case. Marte sprijină inițiativele nativilor din Capricorn. Soarele și Luna sunt aproape de Casa banilor altor persoane, de cele mai multe ori de economiile soțului/soției. Unii dintre Capricorni fac acum un plan pentru ajutorarea părinților. Acest plan include angajarea unei persoane, pentru a le îngriji părinții la domiciliu, chiar internarea părinților într-un centru specializat pentru bătrâni.

Vărsător

Luna Plină de la începutul lui august a fost în Vărsător. Vreo trei săptămâni nativii vor afișa diferite nuanțe de fericire la suprafață, iar în interior, vor fi mult mai calmi. Vărsătorii se vor simți mai inspirați decât până acum, dornici să experimenteze. Uranus în Taur provoacă Luna din Vărsător, cât și Soarele aflat în Leu. S-ar putea să apară știrile neașteptate cu privire la spațiile de locuit. Posibil ca nativii să negocieze dur un contract, deoarece Marte se află în Casa acordurilor.

Pești

Marte tranzitează Casa veniturilor câștigate a Peștilor. Nativii nu vor duce lipsă de bani, dar vor fi și mai concentrați asupra lor. Un alt aspect este că Peștii vor deveni mult mai creativi decât până acum. Peștii beneficiază acum de o foarte bună conjunctură astrologică, chiar cea mai bună dintre toate semnele zodiacului. Faptul că Marte se deplasează în prezent prin Casa veniturilor câștigate, poate determina Peștii să cheltuie sume mai mari. Aceste sume vor avea legătură cu schimbarea stilului de viață al nativilor. Iar acest lucru costă întotdeauna. Atenție și toleranță față de frați și surori.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *