Conferință de presă PSD Neamț: Lansarea ”Alianței pentru Modernizarea Neamțului”

Hotărât să câștige un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Neamț, PSD s-a aliat,surprinzător, cu ALDE, partidul care a fost alături de el și i-a asigurat mult timp majoritatea în Consiliul Local, dar și cu o structură inexistentă în Neamț, Partidul Puterii Umaniste Social-Liberale, o creție care trebuie să-l mențină în cărți pe Dan Voiculecu și grupul său de interese.
Noua alianță electorală a fost prezentată astăzi, 8 august, în conferința de presă susținută de Ionel Arsene, liderul PSD Neamț, alături de Ion Asaftei, liderul ALDE Neamț și de senatorul Teodor Meleșcanu, președintele interimar PPUSL. „Tema Alianței pentru Modernizarea Neamțului este continuitatea, pentru că aici, la Neamț, PSD împreună cu ALDE și, în viitor, împreună cu PPU, vrea să facă o alianță prin care să modernizăm județul Neamț, așa cum merită acest județ”, a declarat Ionel Arsene, prezentând cele mai importante investiții realizate și aflate în curs, apoi nuanțând prioritățile pentru viitorul mandat – infrastructura, turismul, sănătatea.
Senatorul Teodor Meleșcanu a asigurat că PPUSL sprijină ( probabil mediatic-?!?) câștigarea președinției CJ în Neamț și că „în același timp, am decis ca în principalele municipii, orașe și eventual alte localități din județ să mergem împreună cu PSD”.
La rândul său, Ion Asaftei a ținut să precizeze că „ALDE este un partener loial în coaliția județeană, dar celelalte filiale sunt independente la nivelul comunităților”.
În final, Ionel Arsene a mai spus că alianța funcționează nu doar pentru susținerea candidaților la Consiliul Județean, ci și pentru candidații la funcția de primar în cele cinci municipii și orașe ale județului.
C.I.

https://www.facebook.com/mesagerulneamt/videos/299209051328076/

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *