Știre actualizată. Lovitură pentru PSD, Puică nu poate candida la Borlești

Actualizare: Decizia instanței o puteți citi mai jos:

„Complet: A.C.E 3
Tip solutie: Nefondat
Solutia pe scurt: Respinge ca nefondat apelul promovat de intimatul Puică Vasile împotriva sentinței civile nr.2976 din 14.08.2020 pronunțată de Judecătoria Piatra Neamț în dosarul nr. 6823/279/2020, în contradictoriu cu contestatorii Băbuț Vasile, Taban Mircea, Angheluț Anton, Ciupercă Gheorghiță, Ganga Constantin, Pătrunjel Nicoleta, Constantin Cristinel Veniamin și intervenientul Partidul Național Liberal – Filiala Neamț. Definitivă. Pronunţată în azi 15.08.2020, ora 13:40, prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței.
Document: Hotărâre 715/2020 15.08.2020”

Știre iniațială: Decizie a instanței, dură pentru PSD: candidatura lui Vali Puică, un om de bază în echipa PSD a fost respinsă definitiv de Tribunalul Neamț. El a fost subiectul unui raport ANI, care a constatat că se afla în conflict de interese administrativ, iar fostul prefect pus de guvernul PSD, Daniela Soroceanu, a dat o decizie (amănunte aici) prin care statua că acesta nu poate ocupa o funcție publică pe o perioadă de trei ani. Puică și-a depus dosarul de candidatură, a fost contestat, a făcut apel la instanță și a pierdut. Semnalul dat este destul de dezamăgitor pentru PSD care așteaptă deciziile în cazul Micu, duminică, 16 august, și în cazul Constantin Păduraru care vrea să candideze pentru funcția de primar la Dochia.

(V.B.)

3 comments

 • Cetățean din Borlești

  august 15, 2020 at 7:17 pm

  Uneori doar instanța te mai scapă de penali și analfabeți, domnul Puică nu poate spune o propoziție cu subiect și predicat cu sens fără să o citească de pe foaie. De investigat marile lui învestiții făcute de mântuială doar cu firmele de casă ale lui Arsene..

  Răspuns

 • Cetatean de Borlesti

  august 16, 2020 at 7:44 am

  Decizie corecta pe care doar ”domnul” Puica nu o stia , sau o stia dar a incercat , ca poate merge si asa! De vazut maretele investitii ale ”domnului profesor” Puica , majoritatea ci iz penal. Vom trai si ….. vom vedea !

  Răspuns

 • constantin

  august 16, 2020 at 8:58 am

  In sfarsit dupa un alt proces a inteles si Puica ca nu mai poate candida.Acum a trecut la cea mai mizerabila solutie si s-a apucat de carpit la drumul Mastacan -Sovoaia-Chintinici , nu ca era o urgenta ci sa o propuna pe mandra lui la functia de primar.Asa este la PSD, cand nu mai poti candida iti propui copii, sotia sau amantele sperand ca vor iesi si in fapt jefuiesti tot tu comuna.Sper ca cei de la Mastacan au atata minte si nu o vor vota pe cea propus Puica.Degeaba si-a tras Puica panouri ca sacou de ginerica si poza pentru revista men ca trebuie sa le dea jos chiar daca in loc de Vasile a scris VALI.VA DATI SEAMA CATA MATURITATE POLITICA ARE ACEST INDIVID.In situati in care omul serios si puternic va ajunge primar sunt sigur ca vor fi verificate si audiate financiar toate lucrarile sifonate de primar.Acum cred ca v-a intelege si omul in cauza ca functia cumparate nu e pe viata ci poate pentru un mandat.In privinta titlurilor de propietate pentru padurile razesilor realizare zero daca nu o fi luat un titlu de propietate pentru el.

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *