Lucian Micu, candidatul „Alianței pentru Modernizarea Romanului 2020“, la alegerile de luna viitoare

* Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, l-a lansat în această după-amiază pe Lucian Micu pentru un nou mandat, la Primăria Roman * „domnul președinte Arsene și Alianța pentru Modernizarea Romanului 2020 sunt singurii care au avut încredere în mine“, a declarat proaspătul pesedist

Lucian Micu este candidatul susținut de către Alianța pentru Modernizarea Romanului 2020, formată din PSD și PPU-SL, pentru alegerile de pe 27 septembrie.
Anunțul privind lansarea fostului primar al municipiului Roman pentru un nou mandat a fost făcut de către Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. „Astăzi îl anunțăm pe cel care va conduce urbea mușatină în următorii 4 ani! E omul pe care și-l doresc romașcanii pentru a-i reprezenta și omul în care eu și colegii mei social-democrați avem încredere că va scoate un scor foarte bun la alegerile de pe 27 septembrie și va fi declarat câștigător! Îi mulțumesc lui Lucian Micu pentru alegerea făcută, de a veni alături de PSD și de a fi candidatul «Alianței pentru Modernizarea Romanului 2020». Personal, îi asigur pe romașcani că alături de viitorul lor primar voi face pentru ei administrație eficientă, de performanță. Împreună vom «Moderniza Neamțul», vom «Moderniza Romanul», așa cum merită cetatea mușatină! Niciodată nu i-am neglijat realizările ca primar ale lui Lucian Micu și când am decis să fie candidatul nostru pentru alegerile de luna viitoare am ținut cont de experiența lui în administrație și politică. Îi urez succes și îl asigur de toată încrederea mea în forțele lui! Lucian Micu a revenit astăzi la origine, acolo unde a făcut primii pași pe drumul politic, în PSD. Îl primim cu bucurie și sunt convins că romașcanii au încredere în primarul lor – trecut și viitor! Echipa Arsene-Micu este cea care va dezvolta acest frumos oraș al Neamțului!“, a declarat președintele Ionel Arsene, candidatul „Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020“, la președinția Consiliului Județean Neamț.

Lucian Micu a câștigat Primăria Roman în 2017, în urma alegerilor parțiale. „Am câștigat acele alegeri cu PNL, dar în ultimul timp partidul m-a părăsit. M-a dus cu zăhărelul și apoi m-a abandonat total. Dar am satisfacția că am condus Primăria Roman făcând o administrație eficientă și în folosul romașcanilor. Am început foarte multe proiecte pentru orașul nostru, de multe ori susținut de către domnul președinte Arsene. Alte proiecte sunt în faza de inițiere și tocmai de aceea consider că 3 ani în fruntea unei primării, pentru a dezvolta o comunitate, nu sunt suficienți. Un nou mandat îmi va permite să fac din urbea mușatină ceea ce merită să fie: un oraș exemplu pentru celelalte din țară, un oraș în care oamenii să își dorească să trăiască. Îmi pare rău că în PNL am fost tratat așa cum am fost… Am contestat ordinul prin care am fost demis din funcție și aștept judecarea procesului. După această tristă experiență, domnul președinte Arsene și «Alianța pentru Modernizarea Romanului 2020» sunt singurii care au avut încredere în mine. Alegerile locale sunt despre oameni! Iar ceea ce am realizat pentru romașcani în ultimii 3 ani reprezintă o garanție a omului care sunt. Pentru mine faptele vorbesc și pentru a face și mai multe fapte, am nevoie de continuitate! Proiectul meu de viitor înseamnă modernizarea Romanului“, a precizat Lucian Micu.
Cei doi candidați ai „Alianței pentru Modernizare“ au concluzionat că pentru binele județului trebuie dată politica deoparte și făcută administrație eficientă.

PSD Neamț. Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.