„Mâtzele Negre” participă la Memorialul „Ioan Costea” Târgu Mureş

Jucătoarele formaţiei Rugby Club Venus RIFIL Piatra-Neamţ – „Mâtzele Negre” – se pregătesc, cu asiduitate, în vederea competiţiilor la care sunt invitate să participe în luna august. Proximul eveniment este Memorialul „Ioan Costea”, organizat astăzi, 1 august, de Asociaţia Club Sportiv „Lupii Transilvaniei” Târgu Mureş, club coordonat de Dragoş Stepa.

„Am făcut deja 6-7 antrenamente, din momentul în care astfel de activităţi au fost permise. Nu am avut probleme, am respectat, cu sfinţenie, protocolul sanitar. Pentru participarea la această competiţie nu ni s-a solicitat efectuarea de testări. Este o mare bucurie pentru noi că reluăm participările la competiţii. Va fi ceva-ceva mai greu, se va juca rugby touch, fără placaje, conform normelor World Rugby, pentru a nu exista contact. De asemenea, va fi fără spectatori. Fetele sunt foarte încântate, vrem să facem o surpriză cât mai plăcută. Echipa noastră, fiind singura de fete, este vedeta competiţiei”, a declarat prof. Eusebiu Popa, cel care, în ciuda problemelor de sănătate, le pregăteşte pe „Mâtzele Negre”.

Lotul de jucătoare, care a suferit mici modificări de la precedentul articol publicat de „Mesagerul de Neamţ” (18 iunie), este următorul: Paula Ciorobâtcă (căpitan), Diana Mândrilaş, Karina Lămătic, Izabela Barna, Paula Stamate, Maria Fulga, Alexandrina Bordos, Ilinca Alexandru, Anastasia Ilie, Patricia Pruteanu şi Maria Didilă. „Lotul este de 11 jucătoare, dar la Târgu Mureş vor merge doar 10, pentru că una dintre fete are otită”, a mai spus prof. Eusebiu Popa. „Mâtzele Negre” ar mai putea participa la Memorialul „Cristi Breb” (Timişoara, 8-9 august) şi la Oval 5 Beach Rugby România (Mamaia, 6-12 septembrie). (M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *