Reacție dură a unui coleg de partid al primarului Dragoș Chitic: ”Sunt convins că a făcut un pas greșit pentru el și pentru noi”

Nu a întârziat să apară și prima reacție după anunțul făcut de primarul Dragoș Chitic de a candida în toamnă, din partea altui partid.

Replica lui Constantin Teodorescu este nu doar dură, ci vine și cu o devoalare din culisele fracturii apărută între Dragoș Chitic și PNL Neamț, în postarea sa de pe pagina sa de socializare:

„Cu regret iau act de decizia d-lui Dragoș Chitic de a părăsi PNL-ul.

De ce spun asta, deoarece a avut propunerea fermă de a fi candidatul PNL pentru municipiul Piatra Neamț. Această propunere fermă a fost făcută în mai multe rânduri. A refuzat propunerea afirmând de fiecare dată cu tărie că nu va candida deloc la alegeri, alegând să se retragă și să-și rezolve problemele din justiție. Mai mult decât atât, a declarat public și în particular că va susține candidatul PNL la primărie și pe Mugur Cozmanciuc ca Președinte al C.J. Neamț.

PNL a respectat toate solicitările formulate de Dragoș Chitic și nu a greșit niciodată cu nimic în relația cu el.

Personal consider că demnitatea și loialitatea trebuie să fie primele principii care să ne guverneze. Cum spuneam, oamenii vin și pleacă, dar principiile rămân.

Dacă astăzi cauți o echipă care să te primească și pe care să o conduci, nu înseamnă că mâine vei fi considerat un lider. Așa cum părăsești o echipă, așa o poți părăsi și pe următoarea.

Dragoș Chitic a fost prima opțiune personală pentru candidat PNL la primăria Piatra Neamț, asta am mai afirmat. Astăzi sunt convins că a făcut un pas greșit pentru el și pentru noi. Am fost alături de primar în toate acțiunile în care am fost solicitat, am făcut lucruri frumoase alături de el, dar astăzi văd o realitate cu totul diferită.

Sper că decizia de a căuta o nouă echipă să nu ducă spre stânga, fără a spune mai mult.

Indiferent de decizia d-lui Dragoș Chitic, PNL va câștiga Primăria și Consiliul Local al Municipiului Piatra Neamț împreună cu Consiliul Județean și va da noul Președinte al C.J. Neamț, în persoana lui Mugur Cozmanciuc.

Dacă acum părerile ar putea fi împărțite, referitor la această decizie, după alegeri vom avea o cu totul altă viziune asupra evenimentelor de astăzi și din zilele trecute.

Ne vedem la urne, acolo unde fiecare dintre noi va ști cum să voteze, indiferent de așa zisele dispute politice”.

1 COMENTARIU

 1. No, spuneti kossonom .Si pentru chitic si pentru micu.
  Unul cu interdicție de la ANI unul cu probleme penale, deloc mici .
  Ramadi in Pnl aceștia erau la fel de utili ca stabilopodul in calea mării cu furtună de grad 10.
  Is numa buni la pedealdeudemere .
  Acolo trafitia lui livache suedezului nu trebuie sa moară .
  Vorba lul Iliescu, treba sa recunoaștem valoarea, acolo unde e !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.