Horoscop 17-23 septembrie

În spațiul României, avem reprezentări ale unor fiinţe non-umane, de natură reptiliană, descrise de tăblițele de plumb de la Sinaia, alături de oameni, folosind ceea ce par a fi baghete, care emit unde, reprezentare care este regăsită şi în vechi inscripții iudeo-creştine. Atât Thoth, în glifele de la Abydos, cât și Iisus, la Rennes de Chateau, este reprezentat folosind aceeași baghetă a anticilor cu care altera realitatea. Dacă ar fi să ne raportăm la Ramayana și Mahabharata, zeii din vechime foloseau baghete care, cu ajutorul sunetelor, modelau realitatea adiacentă.

Berbec

Luna Nouă tranzitează zodia Fecioarei în 17 septembrie. Luna Nouă scoate la suprafață tot ceea este mai bun, eficient, în proiectele pe care le derulează nativii. Aceasta deoarece Luna Nouă luminează Casa proiectelor de lucru a Berbecilor. Apar numeroase oportunități de afaceri pentru nativi, iar Luna va servi aceste „bunătăți” nativilor într-un mod foarte  plăcut. Luna Nouă, Saturn și Pluton se află acum legate de Casa onorurilor și a premiilor Berbecilor. Din 17 septembrie apare o nouă sarcină, un nou proiect care va trebui tratat cu mare seriozitate de către Berbeci. Odată finalizat acest proiect, influența nativilor în domeniul lor profesional va crește considerabil.

Taur

Luna Nouă din 17 septembrie cade în Fecioară în Casa iubirii adevărate a nativilor din Taur. Această Casă se ocupă și de concepție și de sarcină. Femeile zodiei, care doresc să aibă un copil, pot încerca după 17 septembrie, vreme de vreo două săptămâni să rămână însărcinate. Nativii care au deja copii, au acum ocazia de a elabora planuri pe termen mediu și lung privind modul în care îl pot ajuta. Saturn, Pluton și Jupiter vor susține aceste planuri ale Taurilor, care vor avea un impact foarte mare. Romantismul, dragostea, timpul petrecut cu copiii sunt aspecte ale vieții Taurilor favorizate de astre până la 22 septembrie.

Gemeni

Luna Nouă din 17 septembrie cade în Fecioară. Această Lună Nouă își unește energiile în Casa banilor altor persoane cu Saturn, Pluton și Jupiter. Aceste trei planete tranzitează la rândul lor aceeași Casă. Gemenii care se află în căutare de resurse financiare se află printre favorizații lunii septembrie de către astre. Vor descoperi banii necesari pentru derularea/începerea proiectelor. Banii pot veni sub forma unui credit ipotecar sau pentru renovarea locuinței sau ar putea proveni de la părinții/rudele nativilor. Când vine vorba de probleme legate de casă și familie, în septembrie, Gemenii sunt favorizații zodiacului.

Rac

Luna Nouă cade în Fecioară în 17 septembrie și va lumina Casa comunicării nativilor din Rac. Racii devin foarte ocupați după această Lună Nouă. Vor fi asaltați efectiv de telefoane, email-uri, convorbiri pe Skype sau Zoom. Nativii să fie foarte atenți să nu rătăcească numere de telefon sau alte date de contact. Acum, comunicare este foarte importantă pentru derularea afacerilor nativilor. Totuși, clienții sau cei cu care Racii doresc să stabilească o relație profesională, vor fi greu de mulțumit. Dar nu din vina nativilor. Chiar și cu aceste probleme legate de comunicare, Racii sunt pe val.

Leu

Fecioara este un Semn de Pământ. Luna Nouă din 17 septembrie cade în zodia Fecioarei. Accentul cade pe realismul ideilor pe care nativii trebuie să le aibă și să accepte. Poate deveni frustrantă această stare, deoarece Leii sunt predispuși să dezvolte, să extindă mereu ideile, planurile. Dar, pragmatismul, simplitatea trebuie să predomine în gândurile nativilor din Leu, cel puțin până la sfârșit de septembrie. Saturn, Pluton și Jupiter, toate în Semnul de Pământ al Capricornului, precum și Luna Nouă în Fecioară, tot un semn de Pământ, sugerează nativilor să se mențină în parametrii practici ai oricărei idei. De folosit un buget redus pentru cheltuieli.

Fecioară

Luna Nouă ajunge în Fecioară la 17 septembrie. Aceasta este o Lună Nouă formidabilă, mai ales că este singura din acest an care tranzitează zodia Fecioarei. Luna Nouă și Soarele se întâlnesc cu Pluton și Saturn, toate contribuind la stabilitatea și securitatea Fecioarelor. Nativii se vor bucura de dragoste, romantism și creativitate. Fecioarele care doresc să aibă copii sunt favorizate de către astre. Tranzitul lui Mercur prin Balanță este în contradicție cu Pluton, iar Saturn și Jupiter sunt în Capricorn. Apar dezacorduri, iar nativii trebuie să fie parte din soluție.

Balanță

Luna Nouă în Fecioară din 17 septembrie, îi ajută pe nativi să facă o descoperire și să afle achiziţia potrivită pentru casa sau proprietatea lor. Părinții Balanțelor par să fie implicați în acest subiect. Saturn, Pluton și Jupiter sprijină acțiunile nativilor din Balanță. Dar, chiar dacă nativii vor descoperi soluția corectă, le va fi dificil de a o pune în aplicare. Pentru unii dintre nativi, aceste aspecte se vor rezolva abia prin decembrie sau ianuarie anul viitor, chiar dacă ei au acum cheia rezolvării problemelor. Starea de sănătate a nativilor nu este punctul lor forte în aceste zile. Prudență!

Scorpion

Luna Nouă din 17 septembrie este ca un fel de sărbătoare. Luna Nouă cade în Fecioară din 17 septembrie și luminează Casa prieteniei, a comunității, a activităților umanitare a Scorpionilor. Cel mai important aspect este faptul că Luna Nouă va descoperi nativilor cele mai profunde speranțe și dorințe. Luna Nouă le poate arăta nativilor și alte direcții de dezvoltare, de viață. Scorpionii au trei planete în Casa comunicării. Ei își pot exprima clar gândurile și ideile. Comunicarea nativilor cu susținătorii lor devine un punct forte. Ar trebui să se bucure de beneficiile care sunt aduse de Luna Nouă.

Săgetător

Luna Nouă din 17 septembrie este de mare ajutor pentru cariera nativilor din Săgetător. Marte retrograd, poate pune piedici influențelor pozitive provenite de la Lună. Se recomandă revenirea la clienții/persoanele care i-au ajutat pe nativi în perioadele când Marte a mai fost retrograd. Aceștia deja au încredere în Săgetători. Săgetătorii să se mulțumească cu victorii de amploare mai mică. Sunt tot victorii și nu eșecuri!

Marte retrograd nu recomandă căsătorii sau logodne în această perioadă. Marte susține scânteia și chimia dintre nativi și iubitul/iubita lor, iar acum Marte nu oferă combustibilul necesar.

Capricorn

Luna Nouă din 17 septembrie cade în Fecioară. Această Lună Nouă tranzitează Casa aspectelor delicioase ale vieții: călătorii, piețe externe, relații internaționale, favorurile academice, șansă la admitere, examene, susținerea licenței, etc. Nativii sunt pe val, dacă lucrează în mass-media (publicare, difuzare, digitală). De asemenea, Capricornii care lucrează în sistemul judiciar sunt favorizați de astre.

Această Lună Nouă creează oportunități fantastice pentru nativii din Capricorn. Cei mai mulți dintre nativi, dacă au avantajul vârstei, își vor găsi de lucru în străinătate.

Vărsător

Marte se „ciocnește” cu Luna Nouă din 17 septembrie în Casa acordurilor contractuale. Aceasta înseamnă că Vărsătorii vor trebui să examineze contractele cu asistența unui jurist. Pot fi introduse clauze, pe care nativii să nu le interpreteze corect, iar apoi să le facă mult rău. Luna Nouă din 17 septembrie cade în Fecioară, un semn de Pământ. Banii sunt punctul central al acțiunilor nativilor. Aceștia vor trebui să clarifice mai multe puncte ale planului pe care îl vor prezenta sponsorului sau băncii. Opoziția dintre Neptun și Luna Nouă va crea unele dezacorduri în comunicare.

Pești

Luna Nouă din 17 septembrie cade în Fecioară, Semn opus celui al Peștilor. Această Lună Nouă va încuraja formarea unui parteneriat în dragoste, cum ar fi pentru o logodnă sau o căsătorie. Sunt favorizate și parteneriatele de afaceri. Peștii pot începe acum o nouă colaborare în afaceri. Pot negocia contracte cu un avocat nou, cu un agent, cu un contabil, organizator de nunți, designer, etc. Acesta este un moment bun pentru a discuta, dar nu un moment bun pentru a face efectiv acordul final, fie personal, verbal sau în scris. De preferat este să se mai aștepte câteva săptămâni.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *