Profiti de ofertele de pariuri fotbal la meciurile europene? Iata cum sa mizezi pe goluri!

Frumusetea fotbalului depinde de foarte multi factori atat in teren, cat si in afara acestuia, insa cea mai mare bucurie este atunci cand echipa favorita reuseste sa marcheze in poarta adversarilor. Fie ca esti parior ocazional sau obisnuiesti sa construiesti bilete complexe in fiecare weekend si in fiecare seara de Champions League, ofertele de pariuri fotbal iti dau sansa de a miza pe numeroase selectii care implica golurile. Iata care sunt cele mai populare pariuri pe goluri!

Ambele Inscriu

Printre optiunile regasite cel mai des pe biletele pariorilor se afla selectia Ambele Inscriu. Este un pariu simplu care iti ofera doua variante: DA sau NU. De regula, aceasta optiune completeaza biletele de tip acumulator, cotele oferite fiind foarte bune.

Total Goluri

O alta optiune regasita in toate marile oferte de pariuri fotbal este cea de Total Goluri. Aceasta este putin mai complexa decat cea de mai sus, intrucat variantele pe care le ai la dispozitie sunt mai multe. In functie de meci, variantele pentru aceasta optiune pot incepe de la Peste/Sub 0,5 goluri si pot ajunge pana la Peste/Sub 8,5 goluri.

De regula, cotele acestor selectii gasesc un echilibru in zona Peste/Sub 2,5 goluri, intrucat multe meciuri se incheie cu 2-0, 2-1, 1-1. Similar, optiunea de Total Goluri Prima Repriza este la fel de populara in cadrul ofertelor de pariuri fotbal, aceasta pornind de la Peste/Sub 0,5 goluri, insa cu o cota simtitor mai mare.

Prima Echipa care Marcheaza

Un pariu foarte simplu de inteles, Prima Echipa care Marcheaza iti pune la dispozitie 3 posibilitati. Evident, poti selecta una dintre formatii, insa mai ai la dispozitie si varianta Niciun Gol. In cazul in care crezi ca rezultatul final al partidei va fi 0-0, cota de care te bucuri poate fi foarte mare. Cu toate acestea, meciurile din competitiile europene rar se incheie cu remiza alba.

Castigator Meci si Ambele Inscriu

Aceasta optiune este putin mai complexa, insa cotele pe care le ofera casele de pariuri fotbal sunt foarte bune, motiv pentru care pariorii nu ocolesc aceasta oportunitate. In primul rand, va trebui sa iei doua decizii. Prima vizeaza castigatorul partidei, iar a doua se refera la desfasurarea specifica a meciului. Cu toate acestea, ofertele de pariuri fotbal pun la dispozitia pariorilor mai mult de 4 variante de selectie:

– echipa A castiga si ambele marcheaza;

– echipa B castiga si ambele marcheaza;

– echipa A castiga la 0;

– echipa B castiga la 0;

– remiza cu goluri (1-1, 2-2 etc.);

– remiza fara goluri.

Evident, poti alege X-ul din cadrul optiunii 1X2, insa cota pe care o vei “prinde” va fi diferita. Dat fiind faptul ca trebuie sa anticipezi doua evenimente (egalul si golurile), cota selectiei “remiza cu goluri” va fi mai mare decat cota pentru X.

Marii pariori isi alcatuiesc biletele intotdeauna in functie de statisticile si analizele specialistilor, astfel incat sansa sa joace un rol cat mai mic in strategia de pariere. Daca vrei mai multe statistici si predictii ale celor mai importante evenimente din fotbal, poti alege o prezentare cu totul aparte: emisiunea Pariuri Sexy prin intermediul Youtube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.