Unde cauti un instalator bun cand ai nevoie de unul?

Dacă tocmai ai pus un anunţ de tipul caut instalator pe toate reţelele de socializare şi ai trimis astfel de mesaje prietenilor, poţi căuta şi pe Mesterilocali, unde vei găsi cu siguranţă un instalator din zona ta. În continuare îţi prezentăm mai multe probleme comune pentru care poţi avea nevoie de serviciile instalatorilor specializaţi.

Scurgerile sunt înfundate sau apă nu se scurge suficient de repede din chiuvetă

Una dintre cele mai comune probleme în instalaţiile sanitare, de la căzi și toalete la baterii interioare și exterioare, este înfundarea scurgerilor. Unele dintre aceste scurgeri pot fi desfundate cu o pompă şi puţină forţă. Dar dacă nu le poţi desfunda cu pompa sau cu alte instrumente electrice de desfundare sau există ţevi care se înfundă constant, este momentul să apelezi la un instalator.

Instalatorii pot folosi instrumente speciale, cum ar fi sondele care pot pătrunde mai adânc în țevi pentru a descoperi ce anume provoacă aceste dopuri care înfunda constant ţevile. Părul, acumularea de grăsime, rădăcinile care intră în sistemele subterane și problemele cu fosa septică sunt câteva probleme posibile.

Orice problemă repetată cu scurgerea trebuie să fie rezolvată, deoarece s-ar putea să te confrunți cu o problemă serioasă. Chiar dacă este ceva mic – cum ar fi o cadă care se înfundă de fiecare dată când îi faci câinelui tău baie – se poate transforma într-o preocupare mai mare dacă se întâmplă în mod repetat. Poţi crea remedii acasă, dar de multe ori pur și simplu vei întârzia o problemă sau tratezi un simptom și laşi o problemă de bază să se amplifice. Poţi găsi cu uşurinţă un instalator din zona ta care să te ajute să remediezi aceste probleme. Dacă locuieşti de exemplu în capitală, poţi căuta un instalator Bucuresti la care să apelezi.

Robinetele picură constant

Dacă dușul picură constant, acest lucru se va vedea la facturi. Chiar dacă lunar costurile nu par dramatic mai mari, realitatea vine să dovedească faptul că în timp se pot acumula costuri considerabile. Poate că ai planificat să repari chiuveta care picură imediat ce ai timp. Înainte să faci asta, trec lunile și problema persistă. Uneori, robinetele care picură se pot bucura de soluţii rapide, cu o mică strângere, o bandă izolatoare sau garnituri noi, dar nu este întotdeauna cazul. O picurare constantă poate proveni dintr-o fisură dintr-o țeavă sau dintr-un element instalat incorect. Acumulările de presiune pot fi de asemenea vinovate de acest lucru.

Pentru aceste mici probleme, este înțelept să apelezi un instalator atunci când nu le poți remedia sau când ai un program prea încărcat pentru a putea verifica. Majoritatea instalatorilor lucrează non stop, astfel încât poţi fi prezent pentru a îi explica instalatorului ce probleme ai. Dacă un instalator  verifică scurgerile, oferă și posibilitatea de a pune întrebări sau de a primi sugestii pentru viitoarele lucrări de renovare și alte proiecte.

Toaletele refulează

Toaletele care se revarsă sunt destul de comune, mai ales atunci când copiii mici sunt în casă. Uneori, aceste probleme sunt ușor de soluționat și alteori cauza principală este ascunsă – cum ar fi atunci când toaleta se revarsă, dar nu este vizibil înfundată. Sunt mai multe metode prin care această problemă poate fi rezolvată.

Dacă toaleta refulează este momentul să opreşti apa. Dacă este posibil, ține apa oprită și foloseşte alte facilități până când cineva poate verifica toaleta. Închiderea apei pentru majoritatea toaletelor se află sub vas, în partea din spate sau în partea stângă.

Dacă toaleta a început să curgă imediat după o curăţare, probabil este înfundată. Aceasta poate fi de cele mai multe ori desfundată clasic, cu pompa şi utilizând un detergent special pentru dizolvarea dopurilor. Dacă nu reuşeşti cu pompa, te poţi opri şi este necesar să suni un instalator. Un instalator bun și profesionist ar trebui să sosească rapid pentru a rezolva problema , pentru a determina problema și pentru a ajuta la prevenirea repetării acesteia.

Uneori toaletele se revarsă pur şi simplu aparent fără motiv. Când apa începe să se retragă singură, cel mai probabil te confrunți cu o înfundare în conducta de scurgere în sine – fie în conducta principală de scurgere, fie în conducta de canalizare. O astfel de problema poate determina ca toaleta să refuleze mai des decât te-ai aştepta şi chiar dacă pare ca problema se remediază singură este necesar să descoperi cauza şi să o elimini.

reclama psd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.