HOROSCOP 15-21 octombrie

Un alt val de coronavirus începe luna aceasta și se dezlănțuie până când Jupiter și Pluton se întâlnesc pe 13 noiembrie. Apoi, Jupiter și Pluton se vor mai întâlni în acest aspect astrologic peste 13 ani.

Berbec

Luna Nouă din 16 octombrie cade în Balanță. Pare să fie o Lună supărătoare. Aspectele pe care le conturează această Lună Nouă provoacă valuri pe o perioadă de 6 luni, undeva până prin aprilie anul viitor. Luna Nouă din 16 își aruncă razele asupra angajamentelor serioase și legale ale nativilor din Berbec. Se referă atât la mariajul nativilor, cât și la partenerul de afaceri. Traiectoriile Soarelui și a Lunii Noi au ca unică direcție Casa succesului în carieră a Berbecilor. Apare o persoană importantă, care are directă legătură cu cariera Berbecilor și cu care aceștia trebuie să se comporte diplomatic.

Taur

Luna Nouă din 16 octombrie pare să prezinte erori de funcționare. Cu toate acestea, Taurii vor beneficia și de ceva beneficii. Astfel, nativii care nu au de lucru, au acum câteva ocazii de a se angaja. Chiar și cu jumătate de normă vor avea venituri suficiente pentru a ieși din situația neplăcută în care se află. Marte se află în conflict cu Pluton și Saturn, tot Marte se află în opoziție cu Soarele și Luna Nouă. Luna Nouă cade în Casa muncii și a sănătății Taurilor, cu siguranță, vor exista stări de nervozitate care cu greu vor fi controlate de nativi. Se pare că, timp de 6 luni, Taurii vor avea de înfruntat propriul eu într-un mod agresiv.

Gemeni

Luna Nouă din 16 octombrie îi obligă sau nu pe Gemeni să verifice totul de două ori. Dacă vor alege să verifice, vor avea mai puține motive de depresie. Luna Nouă din 16 cade în Balanță și tranzitează Casa iubirii adevărate a Gemenilor. Cum această Casă se ocupă și de creativitate și de domeniul artistic, se pare că acțiunile vor fi concentrate în această zonă. Luna Nouă și Soarele se află în conflict cu Jupiter, Saturn și Pluton. Pot apărea cheltuieli neprevăzute; nativii aflați în divorț au nevoie de un consilier/avocat cu experiență, deoarece se anunță o luptă dură. Vor apărea tot felul de întorsături de situații în multe domenii.

Rac

Casa și familia nativilor din Rac se află sub influența Lunii Noi din 16 octombrie. Această Lună Nouă cade în Balanță. Luna formează un unghi dificil cu Saturn și Pluton, în Casa parteneriatelor. Că sunt de afaceri sau are legătură cu mariajul, tot parteneriate se cheamă că sunt. Și nu le va fi ușor Racilor să se descurce în aceste situații. Marte se luptă cu Saturn și Pluton, iar Soarele, care stăpânește venitul Racilor este asediat de Saturn și Pluton. Este posibil ca actualul sau fostul partener al Racilor să se confrunte cu evenimente dificile. Venus urmărește îndeaproape tot ce se întâmplă în Casa comunicării Racilor și va susține împăcarea între parteneri.

Leu

Cea mai mare problemă cu Luna Nouă din 16 octombrie este aspectul dur pe care îl formează aceasta cu Saturn și Pluton. Leii pot simți că sunt copleșiți de negativitate, mai ales dacă sunt criticați. Apar interpretări, exagerări din partea nativilor, nu întotdeauna justificate. Poate apărea pe traseul Leilor o persoană puternică, care nu este dispusă să asculte ceea ce au de spus nativii. Se recomandă o atitudine umilă, dar fără a ceda complet în fața acestui om. Marte în Berbec se opune lui Saturn și Pluton în Casa proiectelor de lucru. Pot apărea dificultăți la locul de muncă.

Fecioară

Apariția Lunii Noi în 16 octombrie este însoțită de conflicte între mai multe planete. Apar tot felul de obstacole în majoritatea aspectelor vieții. De obicei, Luna Nouă este foarte puternică și creează oportunități. În acest caz, se referă la modalități de a câștiga bani. Această Lună Nouă cade în Casa personală de venituri, economii și cheltuieli a nativilor din Fecioară. Dar, opoziția Lunii Noi cu Marte aflat în Berbec, se răsfrânge asupra finanțelor nativilor din Fecioară. Marte va scoată la suprafață informații neplăcute despre bani. Totuși, unele pot fi speculate într-un mod profitabil.

Balanță

Luna Nouă din 16 octombrie cade în Balanță și îi va ajuta pe nativi la clarificarea a ceea ce este vital pentru ei. Marte va agita apele în zona familiei și a casei nativilor din Balanță. Saturn și Pluton, aflate în Capricorn vor precipita acțiunile în zona serviciului. Aceștia vor avea mai puțin timp decât de obicei. Acest aspect este greu de abordat, iar Luna Nouă stabilește o tendință de 6 luni. Este vital ca Balanțele să ceară ajutorul și să nu facă totul singuri. Marte în Berbec încurcă planurile nativilor care își caută un apartament, o casă sau un arhitect.

Scorpion

Casa subiectelor confidențiale ale Scorpionilor este vizitată de Luna Nouă. Aceasta apare pe 16 octombrie și cade în Balanță. Nativii pot acum concepe planuri de marketing, de vânzări care vor fi puse în aplicare din ianuarie 2021. Scorpionii au acum o perioadă în care pot examina corect ce au realizat în ultimele 18 luni. Este important acest inventar, deoarece psihismul trebuie pregătit pentru ceea ce urmează în viața Scorpionilor. Marte în Berbec și Mercur retrograd impun un ritm mai lent al vieții. Scorpionii trebuie să-l accepte la ei și la cei cu care lucrează.

Săgetător

Luna Nouă din 16 octombrie dezvăluie dorința nativilor de a fi alături de prieteni. Pe de altă parte, Săgetătorii sunt îngrijorați de bani. Luna Nouă cade în Balanță și se află în opoziție cu Marte în Berbec, în Casa iubirii adevărate, a copiilor și a creativității. Acest aspect nu este acum cel mai fericit pentru nici un atribut al Casei iubirii adevărate. Soarele și Luna Nouă pot provoca disensiuni între nativi și prietenii lor. Marte se luptă cu Saturn și Pluton în Casa financiară a Săgetătorilor. Astfel că Marte va semnaliza nativii care doresc să cheltuie bani pentru distracție sau pentru dragoste.

Capricorn

Cariera necesită atenție specială din partea nativilor din Capricorn. Luna Nouă din 16 octombrie cade în Casa premiilor și a onorurilor nativilor din Capricorn. Luna are alături Soarele în acest aspect. De obicei, aceste lucruri anunță progres în carieră. Dar, această Lună Nouă aduce și tot felul de obstacole. Saturn și Pluton au un aspect dur, astfel că progresul în carieră poate deveni foarte greu de atins. Iar acțiunile necesare vor fi epuizante. Poate apărea o persoană importantă care îi necăjește pe Capricorni. Se recomandă evitarea conflictelor cu această persoană.

Vărsător

Luna Nouă din 16 octombrie cade în Balanță. Această Lună Nouă luminează Casa călătoriilor îndepărtate a nativilor din Vărsător. În condiții de pandemie, acest aspect devine frustrant pentru nativii care au în suflet dorința de a pleca. Unii dintre nativi vor face afaceri în afara țării, alții pot primi viza de muncă în străinătate. Vărsătorii care au legătură cu mediul universitar trebuie să se informeze atent privind noile condiții de desfășurare a cursurilor. Nativii care lucrează în lumea digitală au acum ajutor în a organiza sistematizarea de informații. Saturn și Pluton se află în conflict, fapt care poate atrage dispariția timpului liber al Vărsătorilor.

Pești

Luna Nouă din 16 octombrie este nițel mai îngrijorătoare. Banii ar trebuie să fie îndestulători sub această Lună Nouă care cade în Balanță. Saturn și Pluton se află în conflict. Perturbările acestor planete ajung până la Soare și la Luna Nouă. Pot apărea probleme cu imunitatea nativilor din Pești. Unii dintre nativi pot deveni destul de agitați de la Lună. Motivul ar fi dorința lor de a se căsători mai repede. Dar acum nu este un moment când trebuie trecut la acțiune în probleme care au legătură cu Casa colaborării. De amintit că tendințele lansate de această Lună Nouă sunt pe aproximativ 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.