10 Idei inteligente pentru a crea o baie modernă

Casele progresează rapid spre a fi cât mai avansate și mai inteligente posibil – iar baia nu face excepție. Odată cu introducerea pe piață a noilor tehnologii și a unor cantități vaste de alegeri pentru a se potrivi diferitelor gusturi, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru modernizarea acestei încăperi atât de importante.

Caracteristicile care odată erau pur funcționale sau pur estetice pot funcționa acum în ambele sensuri și chiar și băile mici pot fi modernizate pentru a crea un spațiu cu adevărat individual. Iată 10 idei fantastice pentru a vă ajuta să creați baia perfectă:

  1. Dușuri digitale

S-au dus zilele pășirii într-un duș rece și înghețat – pentru o baie cu adevărat de înaltă tehnologie, ai putea investi într-un duș digital de lux, care poate fi setat la temperatura perfectă înainte de a intra in camera. Apelați la serviciile unui electrician din zonă, precum un electrician Cluj, pentru a afla cum puteți configura și pune la punct un sistem smart home pentru dușul dumneavoastră.

  1. Încălzire elegantă

Luați în considerare trecerea la încălzirea prin pardoseală pentru un spațiu de baie modern, elegant și minimalist – sau modernizați caloriferele existente la suporturi moderne de prosop. Un instalator din zonă precum un instalator Iasi vă va putea oferi cele mai bune servicii de montaj pentru încălzirea în pardoseală.

  1. Pardoseli îndrăznețe

Deși o vopsea de perete sau o hârtie mai neutră a tapetului ar putea fi mai mult pe gustul dvs., asta nu înseamnă că nu puteți adăuga culoare podelelor. O culoare viu colorată sau plăcile de ceramica vopsite pot face diferența între o baie standard și una cu personalitate.

  1. Pereți dramatici

Un perete caracteristic poate adăuga un strop de personalitate unei camere și poate fi coordonat cu mobilier pentru a crea un aspect elegant. Gândiți-vă să alegeți culori îndrăznețe!

Folosirea unui geam din sticlă texturată peste un perete vopsit ar putea fi o modalitate unică de a adăuga o senzație contemporană. Puteți folosi chiar și această sticlă decorativă pentru caracteristici precum pereți despărțitori pentru a menține un sentiment de lumină și spațiu.

  1. Iluminat de înaltă tehnologie

Schimbarea iluminatului unei camere este o modalitate rapidă și ușoară de a modifica complet atmosfera, iar utilizarea unor funcții precum schimbătoarele de culori vă va îmbunătăți semnificativ baia. De asemenea, ați putea lua în considerare a deveni creativ cu oglinzile dvs. prin includerea unei tehnologii precum iluminarea senzorilor în jurul marginilor.

  1. Capete de duș cu LED

Beneficiați de o experiență spa ca acasă cu dușuri personalizate. Produse precum capetele care schimbă culoarea și dușurile cu aromoterapie sunt acum disponibile pe scară largă, contribuind la a face cotidianul puțin mai luxos.

  1. Sticlă multifuncțională

Nu există niciun motiv să nu trimiteți ecrane digitale către alte camere ale casei. Puteți avea un ecran de înaltă tehnologie, menținând în același timp o caracteristică ușoară și reflectorizantă în baia dvs;  în plus, puteți urmări emisiunile preferate în timp ce vă bucurați de o baie în baie!

  1. Suprafețe rezistente în oglindă

Profitați la maximum de baia dvs. dotând-o cu sticlă de oglindă de înaltă claritate care poate ajuta la crearea luminii și a iluziei unui spațiu mai mare. Aceste oglinzi sunt rezistente la coroziune – perfecte pentru aplicații în băi, camere umede și vestiare.

  1. Sertare pentru încălzirea prosoapelor

Odată cu introducerea unor noi opțiuni de încălzire a prosopului mai îngrijite, puteți crea mai mult spațiu în baia dvs. eliminând nevoia de șine de prosop mari și greoaie.

  1. O experiență controlată de aplicație

Casele inteligente devin din ce în ce mai populare și există o mulțime de funcții în băi care pot fi controlate de aplicații. Totul, de la iluminat la dușuri, poate fi acum controlat de pe un singur dispozitiv – puteți chiar să luați în considerare un ecran digital în baie pentru a vă sincroniza toate produsele inteligente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.