HOROSCOP pentru perioada 8-14 octombrie

Berbec

La energia slabă a lunii octombrie contribuie și Mercur care își începe mișcarea retrogradă din 14 octombrie. Comunicarea de tip „moară stricată” va prolifera, serviciile de corespondență și serviciile poștale vor livra cu întârzieri, aparatele electronice care sunt uzate vor începe să se defecteze. Se recomandă achiziția de electronice după 13 noiembrie. Pluton a părăsit mișcarea retrogradă, ceea ce reprezintă ajutor din partea persoanelor importante pentru Berbeci. Neptun este planeta puternică a creativității și a subconștientului. Acum tranzitează Casa subconștientului, susținând proiectele nativilor din Berbec. Nativii artiști sau psihologi vor merge mai repede înainte, în ciuda întârzierilor enervante.

Taur

Marte, planeta energiei, este retrogradă în Berbec, în Casa subconștientului. Acest lucru încetinește progresul în aproape orice domeniu, în special în relațiile de dragoste și în privința situațiilor competitive, cum ar fi vânzările și lansările de produse noi. În week-end-ul 10-12 octombrie, Venus și Uranus sunt în trigon. Taurii care se află în căutarea iubirii au acum numeroase oportunități de a o descoperi. Chimia pe care o simt acum Taurii cu persoana cu care iau cina, le va schimba planurile de viitor. Taurii să își facă planuri financiare pentru începutul lui 2021. Se anunță un flux de numerar generos.

Gemeni

Week-end-ul din 10-12 octombrie stă sub semnul unei interacțiuni formidabile dintre Venus și Uranus. Gemenii singuri au mari șanse de a descoperi o persoană deosebită de care să se îndrăgostească. Ei pot cere ajutorul unui prieten care să le organizeze un blind-date, chiar pe Zoom. Pe 11-12 octombrie, nativii pot pleca într-o călătorie de maxim 300-350 de kilometri. Venus se află acum în Casa călătoriilor rapide. Faptul că Marte și Mercur sunt retrograde în această lună, nu recomandă nativilor achiziția de electronice, telefoane, IT, etc. Mercur și Marte, ambii în retrograd, vor încetini totul. Veți dori să faceți progrese, dar obstacolele vor continua să vă împiedice și va trebui să le asistați mai întâi.

Rac

Venus comunică foarte frumos cu planeta surprizelor, Uranus, în weekendul din 10-12 octombrie. Mai mult, Neptun și Jupiter își sincronizează influențele benefice pe 12 octombrie. Aceasta este o caracteristică a anului 2020, iar următoarea comunicare armonioasă dintre aceste două planete se va produce prin 2022. Este momentul ideal pentru petrecerea unui timp de calitate împreună cu iubita sau iubitul. Pot apărea stări de confuzie datorită retrogradelor Marte și Mercur. Racii vor realiza progrese mult mai mici decât până acum. Pot apărea probleme cu email-ul, cu software-ul sau hardware-ul computerului. Opoziția lui Uranus față de Soare poate crea tensiuni în relația nativilor din Rac.

Leu

Mercur își începe mișcarea retrogradă pe 13 octombrie. Acest fapt va îngreuna încheierea oricărui tip de acord. Saturn și Pluton se află într-un unghi puternic față de Mercur. Leii se pot simți forțați, chiar agresați să accepte un anumit tip de înțelegere. Week-end-ul din 10-12 octombrie, când Venus și Uranus sunt în armonie, va schimba gândurile nativilor. Venus se află în Casa veniturilor câștigate, iar Uranus se află în Casa premiilor, a onorurilor și a succesului în carieră. Pe 12 octombrie există o energie deosebită ce provine din colaborarea dintre Jupiter și Neptun. Leii au șansa de a răzbate, indiferent de problemă.

Fecioară

Uranus se opune lui Mercur pe 7-9 octombrie, motiv pentru care Fecioarele trebuie să-și urmeze cu consecvență programul stabilit pentru aceste zile.

Mercur reglementează contractele de tot felul, deci, nativii trebuie să evite semnarea acestora, datorită faptului că Mercur este retrograd din 13 octombrie. La 12 octombrie, când Jupiter și Neptun sunt perfect sincrone astrologic, un aspect rar de altfel, Fecioarele beneficiază de idei și expresii creative unice. Partenerul romantic sau cel de afaceri al nativilor își vor dovedi importanța, oferind ajutor nativilor din Fecioară.

Balanță

La 10 octombrie, guvernatorul zodiei Balanță, Venus, primește un ajutor masiv de la Uranus. Nu este o perioadă propice pentru călătorii, deoarece Uranus se va opune lui Mercur, cel care se ocupă de călătorii. Se poate organiza o cină romantică într-una din zilele 10-12 octombrie, cină care va rămâne memorabilă. Mercur este retrograd în Scorpion din 13 octombrie până pe 3 noiembrie. Cu toate acestea, activitățile nativilor vor înregistra progrese. Neptun în Pești comunică cu Jupiter, planeta fericirii. Sunt avantajați nativii care lucrează în cadrul proiectelor ce presupun foarte multă creativitate pentru a fi rezolvate.

Scorpion

Un week-end dulce se anunță în perioada 10-12 octombrie. Venus se află în Fecioară, aspect care influențează prieteniile Scorpionilor. Uranus tranzitează Casa parteneriatelor/a căsătoriilor Scorpionilor. Nativii pot programa o cină în aceste zile sau o excursie la țară cu partenerul/partenera lor. Luni, 12 octombrie, Scorpionii au parte de una dintre cele mai favorabile zile din 2020. Neptun, planeta iubirii necondiționate, este susținută de Jupiter, cel care guvernează fericirea. Aceasta este o zi romantică foarte rară care merită a fi fructificată. Sănătatea nativilor este influențată de Marte și Soare. Terapia psihologică are eficiență crescută în aceste zile.

Săgetător

Mercur își începe mișcarea retrogradă din 13 octombrie până la 3 noiembrie. Acest aspect va întârzia progresele în carieră ale nativilor din Săgetător. Clienții pe care se bazează nativii devin indeciși sau, mai rău, își vor schimba prioritățile. Pe 12 octombrie, Neptun și Jupiter se află într-o sincronizare perfectă, cu efecte pentru toată luna octombrie. Neptun este planeta imaginației și Jupiter, planeta fericirii și a banilor. Săgetătorii care lucrează într-un domeniu creativ, care sunt dedicați meseriei lor, vor avea sclipiri de geniu în ceea ce privește rezolvarea sarcinilor. Aceste aspecte îi vor face cunoscuți și în domeniile conexe domeniului lor de activitate.

Capricorn

Venus are puterea de a aduce bani în conjunctura actuală familială în care „se scaldă” nativii din Capricorn. Banii pot proveni de la o bancă sub forma unui împrumut sau o ipotecă pentru îmbunătățirea locuinței sau pot veni sub forma unui ajutor de la o rudă amabilă. Marte este retrograd până la 13 noiembrie, astfel că problemele legate de casă și familie vor necesita mai mult timp pentru a fi rezolvate. Mercur își începe mișcarea retrogradă pe 13 octombrie. Urmează aproape o lună de dezinformări, de confuzii, de e-mailuri pierdute/ascunse, de defecțiuni ale computerelor sau telefoanelor inteligente.

Vărsător

Marte se află în mișcare retrogradă, iar Mercur va deveni și el retrograd în din 13 octombrie. Apar dificultăți în trimiterea poștei, magazinele își epuizează stocurile pentru produsele căutate de Vărsători, apar dezinformări de tot felul care îi confuzionează pe nativi. Nu se cumpără în această perioadă mașini sau electronice. Orice contract semnat sub Mercur retrograd nu va avea o durată lungă de viață. Uranus o provoacă pe Mercur, planeta care coordonează Casa banilor altor persoane. Aceasta înseamnă că Vărsătorii pot avea o problemă bruscă cu plățile pe care trebuie să le efectueze sau cu banii pe care îi așteaptă de la clienți sau datornici.

Pești

Jupiter, planeta fericirii, aduce acum și vești financiare, în perfectă armonie cu energia lui Neptun, guvernatorul zodiei Pești. Neptun este planeta iubirii necondiționate, care coordonează și artele și creativitatea. Peștii se pot acum descurca foarte bine cu o idee creativă. Jupiter tranzitează Casa speranțelor și a dorințelor nativilor din Pești. Există suficiente energii pentru ca un vis uitat de-al Peștilor să se materializeze acum. Pe 12 octombrie se recomandă nativilor să lase orice alte activități pentru alte persoane și să facă ceva important pentru ei. Este cea mai bună zi a lui octombrie pentru nativi.

Apa se amprentează cu biocurenţii umani cu diverse melodii pe care le acceptă sau nu, schimbându-şi structura în mod repetat, având o memorie care înregistrează atât stările conflictuale, cât şi momentele de destindere şi de relaxare. Orice influenţă îndepărtată sau apropiată, chiar din intimitatea noastră, are o influență incomensurabilă asupra moleculelor de apă din organismele vii, care se orientează şi reorientează în furtuna gândurilor şi trăirilor umane.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *