Horoscop pentru perioada1-7 octombrie

Berbec

Cea mai bună parte a Lunii Pline din 2 octombrie este faptul că Marte se va întâlni cu Venus. Grațioasa Venus tranzitează acum zodia Leu, un semn astrologic ideal pentru Berbeci. De asemenea, Venus se află în Casa iubirii adevărate a nativilor din Berbec. În zilele aflate sub aceste influențe, nativii pot întâlni o dragoste nouă, iar dacă se află deja într-o relație, scânteia se va transforma în flacără. De asemenea, este momentul ideal pentru Berbeci de a descoperi lucruri deosebite în zone puțin explorate. Venus va face ca lucrurile să devină amuzante chiar și în vremuri de pandemie.

Taur

Luna Plină din 2 octombrie cade în Berbec, aducând la un nivel foarte ridicat toate proiectele în care s-au implicat nativii la sfârșit de iunie. Faptul că Marte tranzitează Casa subconștientului, a secretelor Taurilor, întărește absolutismul rezultatelor așteptate de către nativi. Conflictele care apar între 1 și 16 octombrie pot proveni din frustrări ce au legătură cu viața sexuală a Taurilor. Nativii trebuie să analizeze mai atent sursa acestei stări de nervozitate și să-și atragă iubitul/iubita în brațele lui Eros. Astrele par să indice o nouă dragoste pentru Tauri. Perioada promițătoare pentru o mică „evadare” pare să fie între 8 și 23 octombrie.

Gemeni

Luna Plină care se apropie de zodia Berbec și ajunge acolo din 2 octombrie aduce Gemenilor un motiv pentru a se vedea cu un prieten sau pentru a participa la „o băută” într-un cadru restrâns. Alții Gemeni pot avea întâlnire pe Zoom, loc unde participă mai mulți oameni. Aici, Gemenii vor fi apreciați pentru ceea ce sunt și pentru rezultatele lor. Marte în Berbec și Venus în Casa comunicării îi face populari pe nativii din Gemeni. Dacă întâlnirea online presupune venituri de câștigat pentru Gemeni, atunci aceștia ar trebui să se acopere cu un contract.

Rac

Mintea nativilor a luat-o puțin înaintea programărilor făcute pentru aceste zile, și nativii se gândesc deja să călătorească. Cei mai mulți dinte Raci, sub influența Lunii Pline din 2 octombrie, doresc să meargă în ultimele zone însorite pe care le mai pot găsi. Cei cu dare de mână vor dori să se deplaseze în străinătate. Dar, aceștia să se informeze atent privind condițiile pandemice din țările respective. Uranus, planeta surprizei, se află în unghi ideal față de Luna Plină și față de Soare. Aceasta ne transmite faptul că Racii se pot hotărî în ultimul moment unde să-și facă minivacanța.

Leu

O mică călătorie este „aprobată” de către astre. Luna Plină în Berbec din 2 octombrie deschide cutia dorințelor nativilor din Leu. Aceștia vor dori să se deplaseze cu mașina sau într-un mod cât mai intim. Leii care au copii, să-i lase la bunici pentru 3-4 zile. Leii au acum ocazia de a-și întări relația, de a explora zone neacoperite în ultimele luni sau ani. Între 1-17 octombrie, astrele susțin dedicația nativilor din Leu de a-și cunoaște mai bine partenerul și de a menține flacăra aprinsă. Venus în Leu până la 3 octombrie amplifică farmecul nativilor la maxim.

Fecioară

Dacă nativii din Fecioară au de făcut plăți la început de Lună Plină,  octombrie, ei pot amâna aceste debite cu o zi sau două. Pluton și Saturn formează un unghi greu față de Marte, astfel că tot ceea ce însemnă datorii pentru Fecioare vor trebui plătite. Familia nativilor îi pot susține pe aceștia în privința banilor. Începând cu 2021, nativii din Fecioară vor fi feriți de orice preocupare privind fluxul de numerar restrâns. Tot ceea ce înseamnă alergătură după bani, se va domoli odată cu venirea anului 2021. Aceasta deoarece nativii vor găsi echivalentul „cornului abundenței” pentru ei.

Balanță

Luna Plină în Berbec din 2 octombrie îndreaptă atenția nativilor din Balanță asupra partenerului lor de viață, de afaceri sau care împlinește ambele atribute. Se recomandă o atitudine prietenoasă și nu oficială, chiar dacă legătura nativilor cu partenerul lor este chiar una de afaceri. Mercur începe să retrogradeze din 13 octombrie, dar semnele deja se simt. Nu trebuie uitat faptul că Marte este în continuare retrograd. Venus lucrează strâns cu Marte acum. Venus se află acum în Casa speranțelor și a dorințelor Balanțelor. Acest aspect indică faptul că nativii sunt pregătiți pentru o cerere în căsătorie.

Scorpion

Există un punct luminos în ceea ce privește Luna Plină din 2 octombrie. Această Lună Plină cade în Berbec și ridică Marte în primul plan. Venus este alături de Luna Plină și de Marte. Marte tranzitează Casa atribuțiilor zilnice a Scorpionilor, aspect care reglementează și metodele utilizate pentru menținerea sănătății. Toate converg către succes, avantaje materiale și sociale, relații, mai ales că Venus aflat în Leu luminează Casa premiilor și onorurilor Scorpionilor. Munca nativilor impresionează persoane cu greutate în domeniul lor de activitate, dar și persoane care au doar tangență cu Scorpionii. Atenție la documentele care trebuie semnate.

Săgetător

Acumularea energiei se simte fizic sub Luna Plină care cade în Berbec la 2 octombrie. O Lună Plină în Berbec, care pune pe Marte în fruntea listei de avantaje, iar Venus semnalizează ambelor astre doar aspecte benefice, fac debutul lui octombrie fantastic pentru nativii din Săgetător. Venus tranzitează zodia Leu, un Semn de Foc, precum cel al Săgetătorului. Nativii vor experimenta un episod încântător, romantic. Le poate zgudui rutina în domeniu amorului. Cei care lucrează în domeniul artistic vor finaliza un proiect în aplauzele furtunoase ale cunoscătorilor de frumos.

Capricorn

Deliciul fanteziilor romantice, erotice este prioritatea nativilor din Capricorn. Le va fi mai ușor nativilor să se desfășoare dacă se află într-un loc străin, nou. Dacă doresc să plece într-o călătorie, nativii să o programeze după 6 octombrie. În a doua decadă a lui octombrie, Capricornii sunt mai vulnerabili din punct de vedere sentimental. Între 1 la 7 octombrie, nativii au forța și inteligența de a se redresa financiar. Întâlnirile de afaceri este bine a fi programate după data de 14 octombrie. Atenție la persoanele geloase, invidioase pe succesul dumneavoastră.

Vărsător

Energia Lunii Pline din 2 octombrie ce cade în Berbec propulsează Vărsătorii spre direcții, destinații relaxante. O excursie la țară, în natură aduce numeroase beneficii în această perioadă a anului. Venus face turul Casei căsătoriei și a relațiilor romantice a Vărsătorilor. Iar Venus părăsește zodia Leu după 3 octombrie. Multe se pot întâmpla în această perioadă! Această Lună Plină din Berbec ridică pe Marte la cote maxime. Marte trimite raze orbitoare lui Venus din Leu. Vărsătorii au o șansă remarcabilă de a se bucura de multă dragoste. Cei care au planuri pentru seara de 2 octombrie, vor avea amintiri frumoase.

Pești

Luna Plină cade în Berbec pe 2 octombrie. Unii dintre Pești pot avea scadența la o sumă ce li se datorează. Marte preia conducerea sub Luna Plină, creând o legătură puternică între Casa proiectelor de lucru a nativilor și veniturile câștigate de aceștia. Optimismul nu trebuie să-i părăsească pe Pești în aceste zile. Chiar dacă apar situații de culoare gri, fluxul de numerar apare sigur. Venus va fi în Leu, aflată într-un unghi superb față de Marte în Berbec va crea circumstanțele favorabile și îi va ajuta pe nativi să ia o hotărâre fericită.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *