Iulian Bulai: „Opțiunea firească de alianță este alături de PNL și forțele proeuropene”

La Neamț, USRPLUS a fost confirmat de alegători drept a treia forță politică: aproape 20.000 de oameni au votat candidații noștri la Consiliul Județean, am primit aproape 14% din voturile de la Piatra Neamț și peste 17% din cele de la Roman. Avem 73 de consilieri locali și doi primari, inclusiv în cea mai mare comună din județ.

USRPLUS a primit încrederea pentru a participa la guvernare atât la nivel de județ cât și în cele două municipii și în multe comune.

Opțiunea firească de alianță este alături de PNL și forțele proeuropene. Am certitudinea că vom ajunge la o varianta bună de guvernare pentru nemțeni: și la Consiliul Județean, unde orice influență nocivă PSD trebuie eliminată, și în localitățile unde putem crea majorități împreună cu alți actori politici.

USRPLUS a primit de la cetățeni mandatul de a participa la conducerea executivă a municipiilor Piatra Neamț și Roman și nici nu poate, nici nu vrea să încalce acest mandat.

Bunăstarea nemțenilor, atragerea investițiilor, trasparența folosirii banului public, protejarea mediului și reforma administrației publice locale reprezintă prioritățile zero ale USRPLUS.

Putem negocia multe nume și funcții, dar cele cinci puncte de mai sus rămân piatra de temelie a guvernării USRPLUS în județul NEAMȚ.

Toți actorii politici care susțin punctele de mai sus – și care înțeleg realitatea votului dat în Neamț – vor avea în noi un partener de dialog și de acțiune.

Comunicat de presă USR PLUS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.