Micu a făcut un pas mare, fără concurs, spre șefia Spitalului Județean Neamț

Rămas fără un loc stabil de muncă în administrație pentru o bună bucată de timp, după ce a făcut pasul de la PNL spre PSD, Lucian Micu, fostul primar al municipiului Roman, vine să ocupe postul de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Nu prin concurs, pentru că probabil ar avea probleme în momentul în care ar fi unul serios, dar printr-o șmecherie legislativă care funcționează cu succes și pe care nimeni n-o desființează, pentru că toate partidele profită de ea. Așa cum viitori prefecți devin peste noapte funcționari publici pe concursuri aranjate și confidențiale, Lucian Micu a devenit, în urma unui concurs de dosare, consilier juridic I A (S).

Pasul următor va fi acela de numire ca manager interimar, unde va putea folosi toată experiența acumulată în administrarea unui oraș și pe aceea a colaborării cu Ionel Arsene și PSD Roman în campania electorală.

Care sunt competențele lui Lucian Micu în administrarea unui spital suport Covid în plin scenariu roșu, cât timp îi va lua să cunoască amplasarea secțiilor din spital, să cunoască oamenii, este greu de spus. Probabil că fostul primar, cunoscut ca un om care-și calculează bine pașii în carieră ( a fost la PSD și a ajuns la PSD după un periplu de dreapta), a luat în calcul că a doua oară într-un an poate se sparge ghinionul și va avea mai mult succes în spital decât la alegeri.

Dacă pe plan administrativ și politic Ionel Arsene își rezolvă o problemă și o promisiune, mai rămâne chestiunea bolnavilor din județ, care lipsesc cu desăvârșire din toate aceste calcule cinice.

Valentin Bălănescu

3 comments

 • Andras Varga

  octombrie 25, 2020 at 11:52 am

  Râsul universului cosmic, vorba Sg. Șapte frați .
  Ce e incompatibil la Roman e bun pentru export la Piatra Neamț .
  Cu adevărat va zic vouă, nimeni nu e profet in satul lui, și doamna cu moralitatea îndoielnică, aka politikia românească, își dovedește încă o dată caracterul mizerabil cum știam .

  Răspuns

 • V.Vasile

  octombrie 26, 2020 at 9:30 am

  Cat tupeu si nesimtire la acesti smenari, cameleoni in politica romaneasca ! Parte din voi, aveti ce meritati ,,dragii mei nemteni,, dar noi ceilalti ?

  Răspuns

 • Ion

  octombrie 26, 2020 at 2:44 pm

  NU SE AUTOSESIZEAZĂ NIMENI!??!!?
  ALO DORMIȚI TOȚI????!!??!?

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *