PSD pentru parlamentare: Șerban, Bulai, Munteanu și Cuc la Senat, pe locuri eligibile

Surse din PSD Neamț ne-au confirmat că astăzi a a fost transmisă la centru lista cu propuneri din Neamț pentru Camera Deputaților și Senat.

La Camera Deputaților prima poziție o ocupă Ciprian Șerban, deputat în funcție și candidatul la locale de la Roznov, urmat de Oana Bulai, despre care se știa de mult timp că are locul asigurat în zona eligibilă, Remus Munteanu, cu recomandarea că este fiul fostului deputat Ioan Munteanu și Viorel Stan, cel care a pierdut alegerile locale la Roman. Restul listei nu este importantă deoarece nu putem vorbi despre locuri eligibile.

Pentru Senat Răzvan Cuc, ministrul aclimatizat în Neamț deschide lista, urmat de partenera sa de campanie, Florentina Moise, președinta organizației PSD Piatra Neamț.

Dan Manoliu, senatorul din zona Roman a dispărut din zona de preferințe parlamentare, pierzând în același timp președinția organizației municipale, care a fost transferată lui Viorel Stan, ca președinte interimar și Oanei Bulai, ca președinte executiv.

Pe listă nu mai apare, din păcate pentru presă, Dănuț Andrușcă.

(V.B.)

3 COMENTARII

  1. Psd nu se dezminte.O persoană care nu a câștigat postul de primar al unei biete comune,ca oraș nu poti sa-i spui Roznovului la cum arata,sa poata sa ajunga sa decidă pentru întreaga țară,atunci este prea mult pentru noi.La asa clasa politica,asa votanți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.