Mugur Cozmanciuc: ”Ionel Arsene trebuie să explice ce a făcut cu acești bani!”

În contextul în care astăzi a avut loc un protest al unor angajați ai DGASP Neamț (amănunte aici), care nu și-au primit salariile pe ultima lună, președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc vine cu lămuriri în privința sursei banilor. Dinspre Consiliul Județean a apărut acuza că bani nu au venit de la Guvern și că aceasta este cauza pentru care nu s-au dat salariile. În replică, el face umătoarele precizări:
Suntem alături de persoanele vulnerabile. Nu putem spune asta și despre președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, care dă din nou dovadă de un cinism fără margini. Acuză Guvernul PNL că nu a alocat banii necesari pentru a acoperi necesarul de cheltuieli al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, însă MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE!
Nu doar că Guvernul PNL a asigurat sumele necesare, potrivit legii. Ci, deși prin legea bugetului, Guvernul avea obligația să asigure 50% din salariile celor de la DGASPC, a asigurat 60%, restul urmând să fie acoperit de Consiliul Județean. Mai mult chiar, la ultima rectificare bugetară au fost alocați din nou bani, pentru reechilibrare, conform graficului! În acest caz, IONEL ARSENE TREBUIE SĂ EXPLICE CE A FĂCUT CU ACEȘTI BANI!
Dovada plăților făcute de Guvernul PNL o aveți mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.