Târgu Neamţ: Daniel Harpa şi-a preluat oficial cel de-al treilea mandat de primar

Marţi, 27 octombrie, în sala de şedinţe a Consiliului Local a avut loc ceremonia oficială de investire al primarului Daniel Harpa şi a noului legislativ al oraşului Târgu Neamţ.

Reprezentantul guvernului în teritoriu, prefectul George Lazăr a deschis ceremonia: „Îl felicit pe domnul primar Daniel Harpa şi pe domnii consilieri locali pentru mandatele obţinute la alegerile din 27 septembrie. Sunt sigur că veţi colabora bine în consiliul local, indiferent de culoarea politică a fiecărui consilier local, consider că este nevoie de chibzuinţă, ca în cei patru ani de mandat să aveți ca prioritate interesul comunităţii. Lăsând la o parte politica, Daniel Harpa este un primar devotat administraţiei locale şi oraşului, un om care a muncit la viaţa sa şi a construit atât pe plan personal cât şi din funcţia de primar. Îi doresc un mandat plin de realizări. Mult succes tuturor!”

După depunerea jurământului de către fiecare consilier local a venit rândul primarului Daniel Harpa să depună jurământul ocazie cu care a transmis şi un mesaj către cetăţeni şi noii consilieri locali: “Stimaţi prieteni, colegi şi cetăţeni ai oraşului Târgu Neamţ.  Emoţiile sunt mari chiar dacă sunt la al treilea mandat de primar. Spre deosebire de campania din 2012 mă bucur că în campania de anul acesta liderii celorlalte partide au înţeles că o campanie electorală se poate face prin fapte şi vorbe şi fără atacuri la persoană. În oraşul nostrum s-a construit în toţi aceşti ani şi se va construi şi în continuare. Vă garantez că împreună indiferent de culoarea politică vom continua proiectele începute. În aceste vremuri trebuie să facem front comun şi să avem ca scop sănătatea oamenilor. Vreau să-l felicit pe domnul prefect pentru modul cum a gestionat situaţia pandemiei în tot judeţul. Aştept de la noii consilieri proiecte pe care să le punem împreună în practică. Totodată vreau să mulţumesc foştilor consilieri cu care timp de 4 ani am iniţiat şi implementat proiecte pentru oraşul nostru. Avem la momentul de faţă proiecte europene depuse în valoare de peste 30 de milioane de euro. Mulţumesc cetăţenilor orasşului pentru încrederea acordată! Doamne Ajută!

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.