Târgu Neamţ: În premieră, noii consilieri locali au primit certificate doveditoare de aleşi locali

Astăzi, 8 octombrie, în sala de şedinţe a Consiliului Local Târgu Neamţ, viitorilor aleşi locali li s-a înmânat în premieră certificatele doveditoare de consilieri. Ceremonia a fost condusă de Isabela Sabin, secretarul oraşului, care a menționat faptul că ”este pentru prima dată când se înmânează unui consilier local certificatul doveditor al alegerii consilierului local.”

La final doamna Maria Raicu, consilier local din partea PSD a ţinut să transmită: „După vremea ploiasă, care înseamnă prosperitate şi belşug, putem spune cu siguranţă  că şi următorii 4 ani de mandat de primar ai domnului Harpa și a noului consiliu local vor fi bogaţi în realizări şi succese administrative”.

La capitolul bârfe de consiliu, circulă ca sigure anumite mișcări de natură liberală. De exemplu, că Mihai Stoica, obișnuit cu ședințele de la județ, le-ar prefera un timp pe cele din Târgu Neamț, ca să se aclimatizeze cu mediul.  Sau că Daniel Cozma, consilier local PNL,  va ceda  cu galanterie locul doamnei Elena Preda, urmând ca el să primească alte însărcinări pe linie de partid. Rămâne de văzut dacă Vasile Bălţătescu de la ALDE se va mai retrage din Consiliul Local, așa cum se vorbește, în condițiile în care partidul său va fi absorbit de către Pro România.

C.T. STURZU

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *