Au murit încă doi pacienți transferați după incendiul de la ATI Piatra-Neamț

Alți doi pacienți, transferați la Spitalul Modular Lețcani după incendiul de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, au murit, ne-a declarat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iasi. Din cei 6 bolnavi care erau în salonul alăturat celui care a ars în ATI, astăzi, 22 noiembrie, mai sunt în viață doar doi. După ce a izbucnit incendiul, stația de oxigen a spitalului a fost oprită.

Numărul victimelor incendiului din 14 noiembrie a ajuns la 14 persoane. Un alt pacient, care era în stare gravă și a fost transferat în noaptea incendiului din UPU Piatra-Neamț, a murit pe 16 noiembrie, la Spitalul Municipal Pașcani.

C.I.

One comment

 • GHERGU NICULAIE

  noiembrie 23, 2020 at 4:20 pm

  Buna ziua.
  Asociatia crestin -ortodoxa Romana ACORD din Sibiu, Str, Vasile Carlova nr.11 , tel.0722784905 a luat cu deosebita tristete cunostinta de tragedia in care si-a pierdut viata victima TATIANA GAVRILde la ASOCIATIA CRESTINA DE CARITATE ,MISIUNE SI AJUTORARE BETESDA din Piatra Neamt,
  Unii dintre membrii Asociatiei noastre au dorit sa ofere un modest sprijin financiar copiilor aflati in CASA RAY dar nu am gasit nicio adresa la care sa apelam.
  Va rugam pe Dvs,sa ne ajutati in sensul de a lua legatura cu reprezentantii legali ai Asociatiei BETESDA pentru a ne TRIMITE O CERERE DE AJUTOR pe adresa de maill [email protected] si totodata sa indice NUMARUL DE CONT SI BANCA LA CARE SA FACEM VIRAMENTUL..
  Cu respect,
  Presedintele Asociatiei, Secretar
  PR. Ilie Arseniu N.Ghergu

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *