Directorul medical al Spitalului Județean Neamț are Covid

Dr. Silviu Verzea, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, este pozitiv la coronavirus. Informația a fost confirmată astăzi de managerul spitalului: „Mi-a comunicat ieri că a primit rezultat pozitiv la test. Vineri seara s-a testat, fiindcă tușea. Dar este bine, lucrează de acasă. Nu știm cum s-a infectat, el tot timpul poartă mască. Poate din noaptea incendiului, el a stat tot timpul în ATI, până a doua zi, a fost mereu în spital. Vom vedea. Până în această dimineață, este singurul caz. Toată lumea din spital poartă măști, inclusiv la birouri. Eu sunt bine”, ne-a declarat dr. Cristina Iacob-Atănăsoaie.

Cel puțin la nivel de anchetă epidemiologică, în cursul zilei de astăzi ar trebui să se contureze un posibil context în care dr. Silviu Verzea s-a infectat. Cel mai în măsură să facă asta este medicul epidemiolog al spitalului județean dr. Cătălin Herghelegiu, din cadrul DSP Neamț, care prin prisma atribuțiilor cunoaște îndeaproape situația. Conform regulilor, concluzia anchetei epidemiologice trebuie comunicată în 24 de ore DSP Neamț.
C.I.

One comment

 • Domnul Rareș

  noiembrie 22, 2020 at 10:48 pm

  „Nu știm cum s-a infectat, el tot timpul poartă mască.”
  De care mască poartă? Din poză, pare din aceea pe care scrie că nu protejează împotriva Covid19… cum poartă toți muritorii de rând.
  De când purtarea măștii = imunitate?

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *