Draga Olteanu Matei – înmormântată în ținuta pe care a purtat-o la aniversarea de 85 de ani

Draga Oltreanu Matei va fi depusă astăzi, pe scena Cinematografului Mon Amour (Dacia) Piatra-Neamț, iar de la ora 17 este permis accesul publicului care vrea să-și ia rămas bun de la marea actriță. Înmormântarea va avea loc duminică, slujba fiind oficiată pe platoul Curții Domnești, unde va fi amenajată o scenă. Sicriul va fi depus la ora 10, iar slujba va începe la ora 13.

”Președintele Consiliului Județean a vrut să ne pună la dispoziție sala Teatrului Tineretului, însă trebuie să respectăm dorințele domanei Draga Olteanu Matei care și-a dorit să fie depusă la cinematograf și să fie înmormântată în ținuta pe care a purtat-o la aniversarea de 85 de ani, când a fost sărbătorită tot la cinematograf”, ne-a declarat Andrei Octavian Bărbuleț Tărăntuș, care se ocupă cu organizarea funeraliilor. ”Am făcut un circuit în sala cinematografului, cu intrare și cu ieșire separată, iar pentru siguranța tuturor accesul este permis numai cu mască”.

Tot în vederea organizării funeraliilor, astăzi, 19 noiembrie, instituțiile cu atribuții în privința ordinii publice vor decide cum se va acționa în zona cinematografului începând din această seară, dar și duminică în timpul slujbei și al deplasării spre Cimitirul Eternitatea.

C.M.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *