Horoscop 5-11 noiembrie

O perioadă intensă! Venus față în față cu Marte, creează o viață emoțională intensă pentru toți nativii. Rezultă relații la fel de intense. Când iubești pe cineva, îți exprimi sentimentele puternice prin manifestări profund pasionale și, uneori chiar dramatice, de afecțiune. Venus și Marte amplifică tensiunea sexuală și dorințele fizice. Nativii implicați într-o relație sănătoasă își pot arde aceste energii într-un mod foarte plăcut. În schimb, cei aflați într-o relație tensionată, ar putea „fierbe” din cauza egoismului sau datorită unei aventuri extraconjugale a partenerului.

Berbec

Venus este capricios și aduce activitate în viața socială și amoroasă a Berbecilor. Cei mai mulți dintre nativi au chef să anunțe la serviciu că „au simptome” pentru a se delecta cu erotisme ieftine. Atenție la întâlnirile care sunt sub nivelul celor din Berbec. Ulterior, nativii vor simți dezamăgire, chiar jenă. Din 6 până în 8 noiembrie, emoțiile, imaginația și creativitatea Berbecilor sunt amplificate. O nouă poveste de dragoste este posibilă și are legătură cu sufletul pereche al Berbecilor. Lucrările creative și artistice precum muzica, compoziția și filmul sunt favorizate. Berbecii vor fi inspirați și vor descoperi rezolvarea într-un proiect blocat.

Taur

Între 8-11 noiembrie, Soarele și Neptun oferă Taurilor o sensibilitate și empatie crescute. Este posibil ca nativii să conștientizeze că atingerea obiectivelor și a viselor lor este de o importanță primordială înainte de a-i ajuta pe ceilalți. Între 6-8 noiembrie, Taurii se simt iubitori și afectuoși. Deci, este un moment bun pentru ca nativii să se relaxeze și să se bucure de clipe de calitate împreună cu prietenii, iubiții și familia. Farmecul și frumusețea personală amplificate de Venus le aduc Taurilor popularitate socială și succes în cazul întâlnirilor. Deschiderea și onestitatea nativilor în a-și împărtăși sentimentele susțin adevărata prietenie și iubirea autentică.

Gemeni

Între 5-6 noiembrie, Venus și Uranus cresc nevoia de schimbare și entuziasmul în viața amoroasă a Gemenilor. Este posibil ca nativii să experimenteze o scurtă perioadă de instabilitate sau ceva ușor dramatic în relația lor. Este un moment bun pentru munca creativă și încercarea de noi tehnici. Din 6 până în 8 noiembrie este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru romantism și socializare. Amestecul perfect de sexualitate și afecțiune îi face pe Gemeni să arate și să se simtă sexy. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru autopromovare.

Rac

Între 5-6 noiembrie, Venus sporește nevoia de dragoste și afecțiune a nativilor din Rac. Dar, poate apărea și o tendință spre lene și egoism. Este posibil ca Racii să se simtă triști în dragoste ori vor avea parte de tot felul de întârzieri. Între 6-9 noiembrie, Racii pot avea parte de întâlniri personale stimulative și evenimente interesante. Se vor simți mai deschiși la schimbare. Chiar vor căuta un alt fel de drum în viață. Astrele vor amplifica intuiția Racilor, care îi va ajuta să descopere calea. Racii vor putea lua decizii rapide cu privire la ce drum să parcurgă de acum încolo.

Leu

Între 6-8 noiembrie Leii vor simți o dorință puternică de a trăi aventura în toate formele ei, chiar și cele foarte plăcute. Astrele oferă acum un echilibru armonios între sexualitatea cochetă și dragostea afectuoasă. Leii se vor simți deosebit de atractivi. Aceasta este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a găsi potrivirea (persoana) perfectă și pentru a îmbunătăți relațiile existente, datorită lui Venus. Leii au, de asemenea, o mare energie, curaj și concentrare pentru a-și revărsa în orice domeniu creativitatea, frumusețea. Vor avea ocazii de a câștiga bani și de a iniția noi proiecte.

Fecioară

În perioada 6-9 noiembrie, Fecioarele au câteva zile minunate pentru a se întâlni cu prieteni vechi sau pentru a petrece timpul cu familia. Toate relațiile existente, în special cele cu femei/bărbați vor fi calde și se vor bucura de susținere  emoțională. Nativii vor reuși destul de ușor să lege prietenii acum, deoarece sunt suficient de deschiși pentru a-și împărtăși sentimentele.

Până la 12 noiembrie, Soarele trimite către nativii din Fecioară energie, entuziasm și creativitate pentru a se bucura de viață, pentru a-și atinge obiectivele și pentru a reuși.

Balanță

Între 5-6 noiembrie, Venus îi ajută pe nativii din Balanță să fie mai relaxați, mai iubitori și mai afectuoși. Acesta este un moment propice pentru pace, armonie, romantism și distracție. Farmecul și frumusețea nativilor, amplificate de Venus, îi fac pe aceștia mai atractivi și mai populari. Aceasta este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru întâlniri și pentru a câștiga bani. Între 6-9 noiembrie, se vor produce schimbări în viața nativilor, dar fără a supărări și haos.

Posibil ca unele dintre Balanțe să simtă o zvâcnire sau un sentiment de anticipare că ceva bun este pe cale să se întâmple.

Scorpion

Între 6-8 noiembrie, nativii se pot baza pe răbdare și forță emoțională, pentru a face față problemelor din relațiile sensibile sau dificile. Nativii vor asculta persoane care solicită sfaturi cu privire la o problemă personală. Scorpionii vor avea instincte puternice și bun simț, pentru a lua decizii importante cu privire la casa, familia și relațiile lor. Să ceară sfatul unei femei mai în vârstă sau înțelepte. Până la 12 noiembrie, Soarele îi ajută pe nativi să fie ei însuși. Chiar se recomandă începerea unui nou an calendaristic pentru Scorpioni, mai ales că în această perioadă a fost/este ziua lor de naștere, având energia vitală a Soarelui.

Săgetător

În perioada 6-9 noiembrie, Săgetătorii au parte de o creştere a libidoului. Vor căuta, aproape înnebuniți, relații intime și satisfacții sexuale. Partea tandră și senzuală completează pasiunea lor brută. Aspect care îi face extrem de atractivi. Carisma și popularitatea nativilor îi ajută să socializeze într-un mod interesant.

Între 4-14 noiembrie, Venus va crește oportunitățile în dragoste și bani pentru nativii din Săgetător. Se vor simți mai dornici să-și arate dragostea și afecțiunea față de cineva special. Această perioadă are un potențial uriaș energetic care poate fi utilizat pentru realizarea scopurilor propuse de Săgetători.

Capricorn

Venus îi ajută pe Capricorni până duminică, 8 noiembrie, să se simtă protejați de familie și partener și să-și poată îndeplini îndatoririle și responsabilitățile cu grijă și răbdare. Nativii pot demonstra iubirea față de cei apropiați în moduri practice, și nu prin manifestări publice pline de emoție. Acesta este un moment bun pentru ca nativi din Capricorn să-și împărtășească emoțiile profunde și serioase cu cineva drag. Marte creează o nevoie puternică de afirmare pentru Capricorni. Aceștia să evite să acționeze impulsiv și să-și asume riscuri inutile. Răbdarea și empatia sunt două calități puse acum la încercare.

Vărsător

Între 5-9 noiembrie, Vărsătorii vor avea susținerea astrelor pentru a-și urma dorința inimii. Nativii nu au de făcut decât să-și urmeze intuiția cu privire la impulsurile sexuale și alinturile romantice. Acesta este momentul potrivit pentru distracție, relaxare, satisfacție. Vărsătorii se simt și sunt puternici, încrezători și sexy. Frumusețea lor fizică și popularitatea fac din acest weekend un moment excelent pentru întâlniri, socializare și inițierea de proiecte și parteneriate. Venus scade nivelul de stres și facilitează relaxarea. Influența calmantă a Vărsătorilor, frumusețea sporită le aduc admirație și popularitate.

Pești

Între 5-9 noiembrie, Peștii manifestă o atitudine competitivă, dar și una de cooperare. Aceste aspecte le facilitează și ușurează câștigul. Succesul și popularitatea rezultă dintr-o atractivitate caldă, ceea ce face, de asemenea, acest moment ideal pentru ca Peștii să-și urmărească dorințele intime, acestea fiind mai puternice decât de obicei. Peștii vor beneficia de respectul și sprijinul tuturor celor cu care se întâlnesc. Toată lumea va aprecia impulsul, inițiativa și curajul nativilor. Până la 12 noiembrie, Soarele oferă calm interior și echilibru. Acestea adaugă armonie relațiilor nativilor din Pești. Ei vor fi mai eficienți și mai productivi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.