Au început lucrările de ”reîntregire” a Pieței Centrale din Piatra Neamț

Lucrările de ”reîntregire” a pieței centrale din Piatra-Neamț au început azi, 4 decembrie, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți, că piețele vor fi redeschise începând de astăzi.

”După discuţii cu specialiştii, am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. E cu siguranţă o veste bună şi pentru producătorii care vor să vândă în pieţe, dar şi pentru românii care vor să îşi facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă”, a spus președintele la deschiderea tronsonului de Autostradă A7.

Luând act de declarația președintelui, conducerea CMI Urban a trecut la treabă și a montat deja panourile de sticlă pe care le scosese acum 3 săptămâni de pe peretele frontal. Mâine, 5 decembrie, se va lucra la peretele ”decupat” dinspre Palina.

„De mâine începem montarea unor ferestre pe fațada de panouri sandwich.  Facem tot posibilul să încheiem mâine toate lucrările, oricum nivelul de confort va crește începând de astăzi  în piață, pentru că nu va mai fi același curent”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

A.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.