Compania Județeană Apa Serv SA nu mai are director interimar

Fără multă agitație publică, imediat după terminarea alegerilor parlamentare, CA-ul de la Apa Serv SA a finalizat procedura de selecție a managerului societății, cel care, în condiții normale, va conduce compania județeană de apă pentru următorii pentru 4 ani. După cum era de așteptat, directorul interimar Bogdan Mușat a fost selectat de către Consiliul de Administrație al societății fără mari probleme. În data de 11 decembrie a fost emisă decizia administratorilor și începând cu data de 17 decembrie compania va avea director general cu puteri depline.  Mai multe amănunte despre noul director general aici. (V.B.)

4 comments

 • Vasile

  decembrie 16, 2020 at 10:31 am

  Ne-am dat seama ca-i din Teleorman dupa cum scrie. CV ul este remarcabil prin faptul ca invatat meserie tot in domeniul schimbului valutar ca si cel care l-a pus acolo.

  Răspuns

 • Rache

  decembrie 16, 2020 at 4:51 pm

  Cel mai slab director din ultimii 20 ani, nu ca cei dinaintea lui au fost mai straluciti, dar ii intrece. Daca nu v-a pleca de bunavoie pana in august 2021, v-a fi demis.

  Răspuns

 • Iouise

  decembrie 16, 2020 at 10:05 pm

  Fara concurs de ocupare post? Regulile sunt aplicabile pesonalizat si subiectiv? Un interimar nu trebuia sa dea concurs pe post? Asa era, parca. In fine, retoric

  Răspuns

 • Andras Varga

  decembrie 17, 2020 at 1:41 pm

  Fără concurs și fără contracandidați au fost instalați doi directori la Mulguta de apă .
  Și Musat și Pavaleanu fiul tatălui său au intrat direct la obraze, vorba lui Filimon in Ciocoii vechi și noi !
  Obiceiuri care nu se schimba in Romania !

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *