Liviu Harbuz anunță: ”Demisionez din funcția de consilier local !”

Am primit la redacție un comunicat care poate avea consecințe importante pe eșichierul politic din Neamț. Potrivit comunicatului, un proces de peste 7 ani care avea pe rol o incompatibilitate (forțată) a lui Liviu Harbuz, s-a finalizat chiar înaintea alegrii vicepreședinților de la Consiliul Județean sau a viceprimarilor la Piatra Neamț. Înalta Curtea l-a declarat incompatibil pe Liviu Harbuz, ceea ce înseamnă cu nu va mai putea face parte din executivul pietrean.

Comunicat de presă

Ieri, 15.12.2020, Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția Contencios și Fiscal, s-a pronunțat definitiv în dosarul nr. 5849/2/2013, după un proces de 7 ani, declarându-mă incompatibil.

Pe cale de consecință, anunț public că voi demisiona din funcția de Consilier Local al Consiliului Local al Municipiului Piatra Neamț.

Liviu Harbuz

Încheierea de ședință de la Înalta Curte stabilește: ”Respinge excepţia de nelegalitate a Protocolului de colaborare încheiat între Agenţia Naţională de Integritate şi Ministerul de Interne, ca inadmisibilă. Respinge recursul declarat de reclamantul Harbuz Liviu împotriva sentinţei civile nr. 3847 din data de 3 decembrie 2013 a Curţii de Apel Bucureşti–Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 15 decembrie 2020”.

Rămâne de văzut cine va ocupa locul lui Liviu Harbuz în Consiliul Local și dacă algoritmul stabilit între PNL, USRPLUS și Pro România va fi respectat. (V.B)

2 comments

 • Mihai

  decembrie 16, 2020 at 4:18 pm

  Greu se mai cerne “neghina”!

  Răspuns

 • Samael

  decembrie 17, 2020 at 8:37 am

  Eu sper ca cei pe care-i va pune alianța asta în scaunul de viceprimar să nu fie rezultatul “algoritmului” ci rezultatul unei analize serioase. Un amestec de incompetenți cu politruci la vârful primăriei ar fi cea mai proastă variantă posibilă!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *