PER Neamț nu-și găsește oamenii din secțiiile de votare

Ajunși în situația să ocupe locuri în toate secțiile de vot din Neamț, după o tragere la sorți contra PPU (social-liberal), Partidul Ecologist Român se află într-o postură deloc curată: nu-și găsește oamenii propuși pentru secții! Unii au ajuns acolo pe bază de copy-paste, de pe listele altui partide din alegeri trecute, alții au trecut într-o lume mai bună, unde nu-i mai interesează indemnizația primită pentru participarea la procesul de votare, alții nu există deloc.

Scandalul cât casa, care ar trebui să se încheie cu ceva sancțiuni – probabil că cineva semnează pentru corectitudinea listelor, nu?- va fi cel mai probabil acoperit cu un preș frumos apretat.

În privința PER, pare un partid care demonstrează cât de jos poți ajunge în Neamț, după participări cât de cât rezonabile în trecut. Dacă, așa cum se zice, președinte la Neamț este Vlad Marcoci, ecologistul liberal, social democrat, pedelist și prea iubitorul de slujbe venite de la Gheorghe Ștefan sau Ionel Arsene, lucrurile se explică firesc. Este omul potrivit în partidul potrivit, promotorul principiilor ecologiste și al economiei: are întotdeauna grijă să stingă ultimul lumina pe unde trece. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *