Au început pregătirile pentru noua secție modulară ATI de la Piatra-Neamț

În așteptarea autorizației de construcție ce trebuie eliberată de Primăria Piatra-Neamț, au început lucrările la noua secție ATI de la Piatra-Neamț. Alexandru Filimon, managerul Spitalului Județean de Urgență ne-a declarat că așteaptă autorizația „mâine, poimâine cel târziu, am vorbit la Primărie, nu sunt probleme, mai trebuie doar un plan de situații ce trebuie avizat OCPI. Astăzi a trebuit deviată o țeavă, care însă nu a afectat spitalul”.

Astăzi, 25 ianuarie, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu de la Fundația „Dăruiește Viață” au fost la Piatra-Neamț. În parcul din curtea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț au apărut excavatoarele care pregătesc terenul ușor în pantă și racordul la utilități înaintea amplasării containerelor. Firma care se ocupă de lucrări este din București și este partener al Fundației „Dăruiește Viață” în acest proiect. Consiliul Județean Neamț și Spitalul Județean Neamț asigură terenul, avizele, autorizațiile și echipamentele necesare noii secții cu 18 paturi.

După vizita de la Piatra-Neamț, Oana Gheorghiu transmite o notă de optimism autorităților implicate în proiectul de la Piatra-Neamț și românilor de oriunde ar fi ei: „Moldova are nevoie de noi. Cel mai mare spital din jud. Neamț nu are secție de terapie intensivă. Împreună o construim”.

C.I.

One comment

  • Cetatean european

    ianuarie 25, 2021 at 9:59 pm

    Sa vedem care va fi diferenta de timp si bani fata de spitalul construit de Ionel Arsene la Letcani.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *