Consilierul local Mihai Stoica, dosar penal după ce-a fost reclamat la poliție

Consilierul local PNL de Târgu Neamț, Mihai Stoica a avut parte de o duminică memorabilă ieri, 24 ianuarie. Cineva l-a reclamat la poliție că ar conduce băut prin oraș, așa că a fost urmărit de un echipaj, care l-a tras pe dreapta și i-a întocmit dosar penal. Dar nu pentru că băuse înainte de a se urca la volan, ci pentru că avea deja permisul suspendat pentru viteză.

A fost o sesizare, în jurul orei 14,30 cum că pe o stradă din Târgu Neamț este un autoturism al cărui conducător auto este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat agentul Dimitrie Mocanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Până să ajungă colegii la fața locului, autoturismul s-a pus în mișcare și a fost identificat pe o altă stradă din oraș. Autoturismul a fost oprit, la volan se afla un bărbat de 53 de ani, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În schimb, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, motiv pentru care i s-a întocmit dosar penal pentru conducere fără permis”.

Pentru că tot este vremea răfuielilor politice, credem că există în acest caz suspiciunea rezonabilă că cel care a sunat la poliție știa exact că dl. Stoica nu a băut dar că are permisul suspendat. Evident, asta nu scuză cu nimic faptul că un cetățean, fie el și consilier din partea unui partid aflat la guvernare a condus fără permis. (M.N.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.