Horoscop 21-27 ianuarie

Pe 21 ianuarie, Marte și Uranus vor forma o conjuncție în Taur. Dorința de libertate a tuturor nativilor va fi scoasă la suprafață. Aproape toți nativii vor simți nevoia să se elibereze de tot ceea ce îi limitează. Atât constrângeri interioare, cât mai ales exterioare.

 

Berbec

Orice efort pe care îl fac Berbecii pentru a găsi o conductă de bani, va da roade. Aceasta deoarece Marte se află în Taur, luminând Casa veniturilor nativilor din Berbec. Pluton se află în Capricorn, un Semn de Pământ. Dar, Pluton nu este singur în Capricorn, ci este însoțit de Soare și Mercur. Saturn și Jupiter tranzitează zodia Vărsător, în Casa carității și a ajutorului umanitar, a prieteniilor. Pandemia a adus multă suferință oamenilor, iar nativii din zodia Berbecului sunt aproape singurii care se descurcă în aceste condiții. Ei pot oferi alimente, locuințe, îngrijiri medicale și nu numai.

Taur

Deși Marte va rămâne în Taur până la începutul lui martie, ianuarie este cea mai avantajoasă lună pentru nativii zodiei. În a doua jumătate a anului 2021 pare a fi momentul favorabil pentru ca nativii din Taur să arate ceea ce au lucrat în spatele ușilor închise. Din ce în ce mai multe planete se adună în Casa premiilor și a onorurilor din Vărsător. Jupiter și Saturn deschid calea, iar din 2023, Pluton va lumina Casa faimei și a onorurilor Taurilor. Lumea digitală va face un apel convingător către Tauri și le va aduce tot felul de beneficii.

Gemeni

Intuiția nativilor din Gemeni se află la parametri maximi. Din 20 ianuarie Marte se alătură lui Uranus. Gemenii au străfulgerări de intuiție pe aproape toate domeniile vieții proprii. Multe din situațiile trăite în ultimele 6 luni, care nu aveau o explicație clară, se vor lumina acum. Gemenii vor putea merge mai departe eliberați de sâcâieli ale subconștientului. Marte intră acum într-un loc liniștit, în Casa subconștientului Gemenilor. Este un moment prielnic pentru ca nativii să mediteze asupra viitorului. Marte va tranzita Casa subconștientului până la început de martie. Această zonă este considerată un loc al creativității deosebite.

Rac

Noua poziție a lui Marte va aduce o perioadă mai blândă și mai relaxată pe măsură ce se deplasează prin zodia Taur, până la început de martie. Semnul de Pământ al Taurului se completează cu Semnul de Apă al Racului. Iar Soarele luminează zodia Racului. Nativii din Rac își vor uni eforturile cu prietenii lor pentru a ajuta persoanele lovite de pandemie. Mai multe planete au intrat în zodia Vărsătorului, iar în februarie acțiunile umanitare vor fi și mai favorizate de către astre. Racii vor avea o șansă deosebită de a realiza fapte bune. Să nu o ocolească din motive raționale, financiare sau sociale.

Leu

Marte tranzitează zodia Taurului și va lumina Casa premiilor și a onorurilor nativilor din Leu. Imprevizibilul Uranus se află deja aici, astfel că Leii se pot aștepta ca să primească răspunsul pozitiv de la un interviu mai vechi, să fie avansați la locul de muncă sau să li se recunoască meritele pentru ceea ce au prestat până acum. Perioada ianuarie-martie este, poate, cea mai importantă perioadă din 2021 din dezvoltarea carierei nativilor din Leu. Se pare că eforturile nativilor pentru ocuparea unui loc de muncă sau pentru avansarea în carieră se vor concretiza acum.

Fecioară

Marte se află în Casa călătoriilor, a minții, a stimulării intelectuale. Fecioarele tânjesc să călătorească, iar restricțiile existente le creează mari greutăți. Dacă ar putea să le ocolească, n-ar fi rău să plece vreo 7 zile.

Ca alternative, pentru nativii conservatori, ei se pot înscrie într-un club de carte online, pot vizita muzee virtuale, pot participa la cursuri de dezvoltare personală online. Marte reglementează acum pentru nativi publicarea, difuzarea și mass-media digitale, precum și artele comunicării. Viața amoroasă a nativilor pare să le creeze suferințe. Dar, liberul lor arbitru nu va fi forțat în nici un fel. Fecioarele vor trebui să decidă singuri.

Balanță

Începând cu 20 ianuarie, Marte începe comunicarea cu Uranus. Veștile financiare primite de către nativi vor fi cu siguranță pozitive, dar cu imprevizibilul Uranus, nu se știe niciodată. Dar, banii pe care îi au de primit nativii, au mari șanse de a întârzia. Balanțele se pot aștepta ca unii dintre clienții care le datorau bani să declare falimentul sau să ceară plata datoriilor.

Poziția dificilă a lui Saturn cu Marte și Uranus poate aduce obstacole, dar nu imposibilitatea de a merge mai departe. Balanțele pot compensa prin modificarea planurilor și să devină mai flexibili.

Scorpion

Controlul deplin al tuturor situațiilor este una dintre plăcerile Scorpionului. Poziția lui Marte în Taur, în perioada ianuarie-începutul lui martie, le recomandă nativilor să renunțe la această plăcere/nevoie. Scorpionii trebuie să-i lase pe alții să preia conducerea. Ei pot contribui cu o mulțime de idei, sugestii, cu condiția să lucreze în echipă. Partenerul Scorpionilor îi poate enerva pe nativi cu dezacordurile multiple. Dar, în timp, se va dovedi că au avut dreptate. Poate fi un exercițiu bun pentru nativi să lase pe altcineva să preia frâiele în timp ce Scorpionii ghidează diligența către un nou teritoriu.

Săgetător

Marte a părăsit Casa romantismului Săgetătorului la începutul lui ianuarie și a intrat în Taur. Atenția nativilor se va schimba și se va concentra mai mult pe munca pe care o desfășoară nativii. Săgetătorii pot primi o afacere pe neașteptate. Dar, vor avea foarte mult de muncă. Pot obține echipamente informatice noi și pot angaja un alt membru al personalului care să se ocupe de noua afacere. Viața amoroasă a nativilor va putea fi gestionabilă datorită banilor pe care îi câștigă acum nativii. De multe ori finanțele creează tensiune în cupluri.

Capricorn

Marte tranzitează zodia Taurului până la început de martie. Capricornii vor iubi schimbarea. Marte luminează Casa iubirii adevărate a nativilor din Capricorn. Pentru mulți dintre nativi acum este oportunitatea astrologică de a concepe un copil, dacă asta este și dorința lor. Viața emoțională a nativilor se va îmbunătăți în următorii doi ani. Nativii se pot concentra acum asupra problemelor în dragoste, asupra copiilor sau nepoților. Casa iubirii adevărate unde se află Marte are legătură și cu creativitatea. Nativii vor deveni mai creativi decât au fost. Pe 23 ianuarie, Venus în Capricorn va fi fermecat de Neptun care amplifică imaginația și spiritul artistic.

Vărsător

Marte în Taur în perioada ianuarie-începutul lui martie se va concentra asupra casei Vărsătorilor și a nevoilor familiei lor. Există mai multe moduri în care acest lucru se va manifesta. Unii dintre nativi se pot într-o locuință nouă. Alții, vor continua reparațiile, decorarea locuinței sau alte lucrări. Unii dintre nativi își vor ajuta părinții. Chiar dacă apar tot felul de gânduri pentru schimbul serviciului, nu trebuie luate în serios. În cadrul aceluiași serviciu, Vărsătorii pot excela realizând alte munci decât cele de până acum. Oportunitățile care vor apărea în viața nativilor vor fi convingătoare.

Pești

Marte în Taur până la început de martie este foarte de compatibil cu Soarele aflat Pești. Casa comunicării Peștilor este luminată de Marte până la început de martie. Peștii care lucrează în IT vor avea parte de creativitate să dezvolte o nouă aplicație, să construiască un site web sau altceva în domeniu. Alți nativi vor studia artele comunicării. Peștii care lansează un nou produs pe piață vor avea parte de recenzii pozitive pe rețelele media. Acest nou accent pus pe comunicare, departe de munca financiară, ar trebui să fie o veste bună pentru nativii care doresc să se implice în proiecte creative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.