(In)Competențe la Troleibuzul, CA-ul a lăsat societatea fără conducător

Consiliul de Administrație de la Troleibuzul SA, societatea a Consiliului Județean Neamț, a reușit marea performanță de a lăsa, temporar, societatea fără un conducător la nivel executiv. În 20 ianuarie a emis o decizie de numire în funcție pentru un angajat al Consiliului Județean, ca interimar, aceasta a fost dusă la Registrul Comerțului pentru înregistrare și intrare în legalitate. Numai că în decizia respectivă cineva a uitat (n-a știut?) că trebuia trecut și faptul că fostului manager i se revocă mandatul, așa că hârtia a fost întoarcă, cu recomandarea să fie emisă una conform abc-ului meseriei.

De la Registru s-a dat termen de soluționare data de 8 februarie, ceea ce ar pune în reală dificultate activitatea societății în următoarele zile. Cu ceva pile, cunoștințe și relații probabil s-ar putea da un termen mai strâns, deși este puțin probabil.

Din nefericire pentru cei din CA până atunci trebuie semnate documente, vin salariile pe 28 ale lunii, trebuie achitată motorina și bani nu sunt, semnături în bancă la fel, că trebuie decizia de la Registrul Comerțului.

Astăzi, sâmbătă, 23 ianuarie, are loc o ședință CA , convocată de urgență, pentru a repara greșeala. Oricum, este sigură că luni noul director nu are ce face la Troleibuzul, iar pentru salavarea situației, hățurile autobuzelor ( troleele sunt scoase din uz) ar trebui să treacă în mâna președintelui CA, doamna Mariana Ungureanu. Un personaj despre care sigur, de acum înainte se va vorbi mult mai mult, mai ales că noua postură obligă din toate punctele de vedere.

V.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.