Profesorul acuzat de hărțuire sexuală a demisionat de la colegiul „Dimitrie Leonida”, dar predă la Bicaz și Mărgineni

Gestul de ultim moment, prin care profesorul Cristian Pipirigeanu, acuzat de hărțuirea sexuală a unei eleve de seral de la Colegiul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Piatra-Neamț, și-a dat demisia, nu rezolvă decât parțial problema. Poate, cel mult, distrage atenția publică de la imaginea acestei unități de învățământ, a cărei conducere a refuzat o comunicare firească în aceste împrejurări. Cert este că, ieri, profesorul de matematică Cristian Pipirigeanu a mers în fața colegilor din comisia de disciplină de la „Dimitrie Leonida” și și-a depus demisia.

Demisia sa închide cercetările disciplinare de la colegiul din Piatra-Neamț. Dar profesorul Cristian Pipirigeanu mai predă la alte două școli din județ. „Problema este complicată, fiindcă profesorul Pipirigeanu are contract la Școala Gimnazială „Regina Maria” Bicaz și la Școala Gimnazială Mărgineni. În acest moment, dacă vor fi sesizări și de la aceste școli, cazul se complică”, a declarat Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Între timp și Avocatul Poporului s-a sesizat și a cerut informații despre acest caz.

În ancheta penală deschisă de Parchetul Piatra-Neamț la sesizarea Poliției Municipiului Piatra-Neamț continuă, profesorul Cristian Pipirigeanu a fost audiat, dar urmează și alte probe.

C.I.

3 COMENTARII

  1. Ce om lipsit de caracter acest Obreja ! Haideti sa vedem prima lui interventie referitoare la acest subiect.
    A fost una zeflemitoare, tractoristica : i se parea ca e o discutie intre doi cunoscuti si ca nu ar avea legatura cu scoala. A cotit-o cand a aflat de reactia ministrului in presa centrala. Personajul acesta a fost director la multlaudatul Rares ?

  2. ati gasit acarul Paun dupa ce toate cazurile de coruptie furturi delapidari genocid incitare etc din tara asta s-au rezolvat
    abateti atentia de la probleme majore ale natiei cu pradatori si alte hahalere pe cand domnii hoti cu gulere fura in voia mare bravos natiune

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.