Victorie istorică a alianței PNL-Pro România: au convins PSD să voteze cu ei la alegerea unui viceprimar

Actualizare. Pentru că au existat într-o mică zonă a spațiului public discuții despre cine a propus candidatura și cine a sprijinit-o, primarul comunei, dl. Bogdan Dumitru Țifui a lămurit lucrurile:

”Dragi cetățeni ! Vă informez că astăzi – 22.01.2021 – în ședința Consiliului Local al comunei Farcașa a fost ales viceprimarul comunei, în persoana domnului consilier local Gheorghiu Cristian ! Propunerea a fost făcută de către mine (fiind și singura) și am gândit-o spre binele comunității noastre. Consider că alianța pe care PNL Neamț o are cu PRO România Neamț este o alianță constructivă si de viitor, fapt ce a dus și la consensul politic din cadrul Consiliului Local Farcașa. Multumesc pe aceasta cale tuturor consilierilor locali, în special consilierilor PNL, pentru sprijin și înțelegere ! Îmi doresc din toată inima să reușim dezvoltarea comunității noastre, să punem umărul cu toții la modernizarea comunei și la dezvoltarea mediului de afaceri ! Va fi o perioadă foarte grea din toate punctele de vedere și sunt convins că numai uniți vom reuși să facem ceva pentru comunitate !
Ședința de astăzi a fost una deosebit de complexă, cu 14 puncte pe ordinea de zi, printre care și “proiectul de hotărâre privind instituirea unui tarif pentru depășirea tonajului maxim admis pe drumurile de interes local” și “proiectul de hotărâre privind conținutul acordului de reabilitare” solicitat de către SC Schela Farcașa SRL. Îi doresc domnului viceprimar succes in noul mandat, putere de muncă și să se implice în totalitate pentru rezolvarea atribuțiilor ce-i revin !!
Cu respect și prețuire Bogdan Țifui, primarul Comunei Farcașa !”
Știre inițială

Ședința Consiliului Local Farcașa de astăzi, 22 ianuarie, a consemnat un moment unic în Neamț, în această legislatură. PNL și PSD au votat același candidat pentru funcția de primar, în persoana unui candidat de la Pro România, dl. Cristian Gheorghiu.

Votul de la Farcașa demonstrează că în acest moment Pro România este, de departe, cel mai curtat partid local, luând în calcul viitoarele alegeri pentru funcțiile vicepreședinți ai Consiliului Județean. Alianța PNL- USRPLUS- Pro România, care de data aceasta a funcționat și în zona PNL, a propus un candidat. PSD-ul, aflat în plină campanie de atragere a consilierilor județeni PRO și a domnului Neacșu, Ponta și cine-or mai fi de la București, a votat și el același candidat. Motivul este simplu, consideră că dau celor care vor să propună o alianță cu PSD un atu cu care să se prezinte la București ca fiind personaje care au adus o funcție la partid. Culmea, sunt chiar cei care contrestă funcția obținută de Alin Lehăduș la Piatra Neamț!

Cum jocurile politice sunt departe de a fi încheiate în Neamț, să urmărim în continuare confruntările viitoare și să vedem cât timp Pro România va reuși să țină aproape cele două partide mari din Neamț.

Valentin Bălănescu

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *