Adio, dar rămân cu voi: Liviu Harbuz rămâne coordonator la Pro România Neamț

După divergențele cu conducerea centrală a paridului, recunoscute sau nu, cu privire la o colaborare instituțională cu PSD, după ce o Mădălina Ciubotaru a fost propusă de fostul mare dușman politic Ionel Arsene pentru poziția de vicepreședinte la județ, Liviu Harbuz a anunțat intenția de a demisiona, nu din partid, ci din poziția de coordonator județean. Având în față imaginea unei formațiuni politice formată în mare parte din tineri, dar care ar urma să fie condusă la vedere de Mădălina Ciubotaru, Liviu Harbuz a revenit cu un declarație lămuritoare: ”În urma discuțiilor cu colegii coordonatori județeni și membri ai Biroului Executiv Național, care mi-au adus argumente solide pentru rămânerea în poziția de coordonator PRO România Neamț, am hotărât să revin asupra deciziei, motiv pentru care rămân alături de echipa PRO România Neamț.”

Este evident că au existat în Biroul Politic Executiv oameni care și-au dat seama că fără Liviu Harbuz nu exista Pro România în Neamț, în nici un caz cu rezultatele de acum.

Faptul că Liviu Harbuz rămâne la conducerea organizației este o garanție că declarațiile belicoase cu privire la eliminarea din partid a fidelilor săi și, în special a lui Alin Lehăduș, mai au de așteptat un pic, probabil până la o fuziune prin absorbție cu PSD-ul. Mai rămâne de văzut dacă fuziunea se va face cu sau fără Victor Ponta. (V.B.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *