Horoscop de februarie


Dacă un copil, acum câţiva zeci de ani, ar fi trebuit să înveţe în ritmul unuia modern, foarte greu ar fi putut face faţă. Teoria subconștientului colectiv a lui Jung explică ceea ce face ca anumite şcoli “cu tradiţie” să genereze mult mai uşor elevi cu rezultate excepţionale pe plan şcolar. De fapt, această “tradiţie” este rezultatul unui câmp morfic structurat în timp de către mentalul colectiv la acea şcoală şi care permite celor care se integrează în el să dispună de el aproape imediat, în formă subconştientă şi/sau supraconştientă, de rezultatele înaintaşilor săi.


Berbec

În februarie, Saturn aduce nativilor din Berbec răbdare, perseverență și o puternică etică a muncii. Aceste atribute, împreună cu simțul datoriei și atitudinea serioasă, fac din aceste zile un moment bun pentru ca Berbecii să-și atingă obiectivele. Apar numeroase oportunități de avansare și recunoaștere a meritelor. Legătura dintre Saturn și Uranus atinge un maxim pe 17-18 februarie. Apar schimbările dorite de nativi. În același timp, Berbecii pot întâmpina dificultăți în a produce schimbările ei însăși. Mercur în conjuncție cu Venus la jumătatea lui februarie scade stresul nativilor și armonizează relațiile Berbecilor.

Taur

Un moment de răscruce apare în februarie pentru nativii din Taur. Saturn este cel care aranjează ploile, iar Taurii se pot simți presați și împovărați. Uneori, nativii vor fi izolați și descurajați. O atitudine responsabilă, răbdarea și munca grea vor fi în cele din urmă recompensate. Adică, orice ar fi, Taurii trebuie să meargă înainte. Până pe 4 februarie, Jupiter îi va forța pe nativii zodiei pentru a face mari progrese în viață. Taurii vor simți dorința de a se distra mai mult și de a câștiga mai mulți bani. Dar cheia succesului este răbdarea și moderarea.

 Gemeni

Începutul lui februarie stă sub semnul lui Jupiter. Această planetă oferă nativilor oportunități de dezvoltare personală, fericire și șanse. Majoritatea Gemenilor se vor simți optimiști și vor dori să experimenteze cât mai multe lucruri. Acesta este un moment bun pentru relații, călătorii, educație, afaceri și probleme juridice. Luna Plină de la sfârșitul lui ianuarie produce valuri puternice. Oferă nativilor încredere în sine și echilibru interior. Pasiunea, entuziasmul și curajul, dar o tendință spre furie și nesăbuință sunt trăiri care îi traversează pe nativi.

Rac

Până pe 20 februarie, Mercur îndeamnă Racii să analizeze lucrurile mai mult decât de obicei, să-și amintească trecutul sau să se întâlnească cu persoane din trecutul lor. Pot apărea probleme de comunicare directă și prin intermediul tehnologiei, anxietate, întârzieri de călătorie și obiecte pierdute. Dacă Racii sunt implicați în această perioadă în negocieri, să fie foarte atenți. Toată luna februarie, Uranus îi va ajuta pe Raci să-și exprime sinele, și toate acțiunile în acord cu sinele. Este o etapă eliberatoare și plăcut surprinzătoare a vieții Racilor.

Leu

În februarie, Uranus produce perturbări și schimbări neașteptate, care vor afecta rutina nativilor, dar și viața în general. Leii vor dori să se elibereze de sub acest stres, aspect care va supăra unele persoane din anturajul lor. Nativii pot acționa mai impulsiv decât de obicei, mai neregulat și mai ciudat. Toate acestea îi vor ajuta să-și descopere propria exprimare a sinelui, a unicității lor. Pe termen lung, acest aspect este foarte benefic. Saturn și Uranus ating un maxim de comunicare pe 17-18 februarie. Vor deveni posibile schimbările pe care și le doresc nativii.

Fecioară

Luna Plină de la sfârșitul lui ianuarie produce valuri până pe 10-11 februarie. Această Lună scoate la suprafață pasiunea, entuziasmul și curajul nativilor. Fecioarele trebuie să îmbine responsabilitatea și stăpânirea de sine pentru a evita furia și impulsivitatea. Până pe 20 februarie, Mercur retrograd poate provoca probleme de comunicare, probleme cu tehnologia și/sau cu trecutul. Fecioarele vor avea de înfruntat persoane din trecutul lor. În unele cazuri, rezolvarea problemelor din trecut reapărute în perioada lui Mercur retrograd, aduc salturi în evoluție. Acum este și momentul nativilor din Fecioară.

Balanță

În februarie, Saturn aduce progrese constante și realizări deosebite. Acestea se materializează dacă Balanțele vor fi răbdătoare, determinate și vor manifesta un puternic simț al datoriei. Echilibrul interior și concentrarea îi împiedică pe nativi să devină distrași de la obiectivele și planurile lor. În prima decadă din februarie, Jupiter oferă dezvoltarea pe plan personal. Pentru mulți dintre nativii zodiei, apar oportunități care le vor crește averea și le vor lărgi orizontul. Unele Balanțe pot trece printr-un divorț sau printr-o despărțire.

Scorpion

Jupiter face eforturi în prima decadă din februarie, pentru ca nativii din Scorpion să progreseze în viață. Aceștia vor trăi și simți diferite presiuni din diferite surse. Unii dintre nativi vor dori să câștige mai mulți bani și să se distreze mai mult. Uranus oferă potențialul unor schimbări rapide sau neașteptate în viața nativilor din Scorpion. Natura imprevizibilă a acestor schimbări înseamnă faptul că nativii se află la limita maximă. Nativii vor trebui să reacționeze rapid la circumstanțele în schimbare.

Săgetător

Al doilea decan din februarie stă sub semnul lui Venus. Săgetătorii au ocazii de se îndrăgosti și a face bani în același timp. Posibil o nouă idilă, care apare la locul de muncă, cu persoane aflate printre clienți sau furnizori.

Abilitățile sociale excelente fac din acest moment un moment bun pentru întâlniri și relații de prietenie. Jupiter se alătură lui Venus la mijloc de februarie, oferind nativilor dragoste, bani, armonie și fericire. Răsplățile karmice sunt acum la minim. Săgetătorii atrag acum lucruri și persoane frumoase în anturajul lor. Acesta este un moment excelent pentru întâlniri.

Capricorn

În prima decadă din februarie, Venus și Saturn creează evenimente ideale, pentru ca nativii din Capricorn să-și descopere adevărata iubire. Unii dintre nativi ar putea întâlni pe cineva dintr-o altă grupă de vârstă. Iar relația va deveni una de durată. O abordare practică și de bun simț ajută la rezolvarea oricăror probleme recent apărute în relația nativilor. A doua jumătate din februarie stă sub semnul Soarelui. Astrul dătător de viață oferă nativilor energie, entuziasm și creativitate. Toate acestea cu scopul ca nativii să se bucure de viață. Încrederea în sine și atitudinea pozitivă vor impresiona persoanele care îi ajută pe nativi.

Vărsător

Soarele și Marte creează în prima decadă din februarie unde care produc Vărsătorilor nerăbdare, iritabilitate, furie, frustrare și resentimente. Oamenii asertivi vor testa limitele nativilor din Vărsător. De evitat reacțiile agresive. Este recomandată o poziție defensivă. Unii dintre nativi să se supună autorității. Dacă sunt provocați, nativii să se retragă. Între 7-9 februarie, apare o conjuncție dintre Mercur și Soare. Este cel mai aglomerat moment al lunii. Acesta ar trebui să fie un moment bun pentru schimbul de idei, elaborarea de planuri, cumpărare și vânzare, negocieri și întâlnirea cu oameni noi.

Pești

A doua jumătate a lunii februarie este luminată de Soare. Peștii au acum ocazia de a fi mai ușor ei înşiși. Fiecare zi va pune accentul pe propria persoană și pe obiectivele nativilor pentru anul următor. Ne referim aici la anul care începe odată cu aniversarea zilei de naștere a nativilor. Energia suplimentară, vitalitatea și inițiativa sunt folosite acum cel mai bine pentru a exprima dorințele, obiectivele tale și pentru a începe.

Uranus aduce surprize plăcute, conștiință de sine și întâlniri stimulante.

*Material apărut în paginile ziarului Mesagerul de Neamț, nr. 477, săptămâna 11-17 februarie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *