Bârfa Târgului: Scapă sau nu scapă? Asta-i întrebarea!

Ioan Huţanu, un personaj proeminent în zona Târgu Neamţ şi aparent intangibil, dată fiind abilitatea lui de a ieşi cu bine din (aproape)  orice situaţie contondentă, şi-a pierdut, se pare, şarmul care l-a consacrat. Altfel nu se explică faptul că s-a „împiedicat” într-un banal dosar penal de alcoolemie la volan, care ţine trează atenţia târgului de o lună de zile. Oamenii care cunosc bine personajul şi-l admiră de mulţi ani pentru calităţile lui speciale, în fond nu oricine poate administra cu succes un domeniu de vânătoare cum este cel de calibrul Asociaţiei „Zimbru”, pariază deja că Nelu Huţanu va scăpa basma curată, deşi faptul că l-au oprit pentru control nişte poliţişti care nu l-au cunoscut după farurile de la maşină, deja e un semnal.

În seara de 23 ianuarie a fost depistat de poliţiştii Secţiei Rurale Târgu Neamţ un bărbat de 62 de ani din Târgu Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitatea Vânători. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat agentul Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Gurile târgului spun că Ioan Huţanu venea de la vânătoare când a fost oprit de poliţişti, dar nu avea niciun animal împuşcat în maşină, semn că a avut un motiv întemeiat să bea ceva, de supărare. Celor (puţini) care nu ştiu încă cine este domnul Huţanu,  le recomandăm o lectură (aici) lămuritoare măcar parţial, pentru că personalitatea dumnealui este mult mai complexă decât atât. (M.N.)

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *